Surse: Gică Popescu va fi eliberat joi din penitenciar

| 14 mai, 2014

Gheorghe Popescu, condamnat în dosarul transferurilor din fotbal, a primit permisiunea de a ieşi joi din Penitenciarul Rahova. Fostul internațional urmează să se deplaseze la Calafat, unde va participa la înmormântarea tatălui său.

Potrivit unor surse din penitenciar, Gheorghe Popescu va ieşi din închisoare pentru 24 de ore, decizia fiind luată miercuri de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepsei de la Penitenciarul Rahova, notează Agerpres.

Cererea de eliberare provizorie a fost depusă marţi, iar ca document justificativ Gheorghe Popescu a înaintat comisiei certificatul de deces al tatălui său.

Potrivit legii, permisiunea de ieşire din penitenciar poate fi acordată pentru participarea persoanei condamnate la înhumarea soţului sau soţiei, unui copil, părinte, frate sau soră ori bunic sau bunică. Permisiunea de ieşire din penitenciar poate fi acordată pe o durată de cel mult cinci zile.

Solicitarea pentru ieşirea din penitenciar va fi însoţită de precizarea, de către deţinut, a locului unde urmează să se deplaseze, a itinerariului, precum şi a mijloacelor financiare de care dispune pe durata permisiunii de ieşire din penitenciar.

Constantin Popescu, tatăl fostului internaţional de fotbal Gheorghe Popescu, a murit în urma unui infarct, în noaptea de luni spre marţi, la locuinţa sa din municipiul Calafat, judeţul Dolj. Potrivit apropiaţilor, Constantin Popescu a suferit foarte mult în ultima perioadă din cauza situaţiei în care se află fiul său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ