Gică Popescu, prima reacție după ce tatăl său a murit

| 13 mai, 2014

Gică Popescu a aflat în închisoare că tatăl său a murit. Fostul fotbalist vrea să participe la înmormântare.

Gică Popescu a făcut deja o solicitare de eliberare pentru a ajunge la înmormîntarea tatălui său, care are mari şanse să fie aprobată, scrie fanatik.ro.

Se pare că tatăl lui Gică a fost foarte afectat de faptul că nu a putut să-și petreacă măcar sărbătorile de Paști împreună. Din această cauză, sănătatea sa s-a șubrezit tot mai mult, cu toate că apropiații îl știau ca pe un om foarte puternic, fără probleme majore de ordin medical, chiar dacă ajunsese la o vîrstă venerabilă.

Constantin Popescu și-a dorit cu multă ardoare ca fiul său să fie grațiat, chiar dacă au apărut voci care au spus că fostul mare fotbalist ar refuza această posibilitate. Tatăl său considera că Gică nu ar fi refuzat niciodată grațierea, considerînd că are toate argumentele de partea sa avînd în vedere ceea ce a făcut pentru România la nivel sportiv.

“Cred că a murit de multă supărare. Este normal să fi fost foarte afectat de tot ce s-a întîmplat cu Gică Popescu în ultimul timp. Familia lor era foarte unită. Gică nu ieșea niciodată din cuvîntul părinților. Și acum le poartă un respect uriaș. Îi transmit condoleanțe lui Gică, îmi pare foarte rău ce s-a întîmplat. Viața e crudă de multe ori și se întîmplă foarte multe nenorociri, chiar și cînd îți este lumea mai dragă”, a declarat Rodion Cămătaru la Antena 3.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ