Ponta: Pe Gică Popescu l-aş graţia în prima zi

| 12 mai, 2014

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, a declarat, luni seara, că pe fostul mare internaţional român Gheorghe Popescu l-ar graţia în prima zi, în cazul în care ar deveni, în urma alegerilor din noiembrie, preşedinte al României.

El a afirmat, într-o emisiune de la România TV, că îi simpatizează atât pe Popescu, cât şi pe finanţatorul echipei Steaua, George Becali.

'Pe Gică Popescu chiar l-aş graţia în prima zi, iar despre domnul Becali cred că a suferit, a plătit. În final, cred că mai bine le iei oamenilor banii, dacă au făcut ceva ilegal. Nu mi-am ascuns simpatia nici pentru domnul Popescu, nici pentru domnul Becali', a afirmat Ponta.

Liderul PSD a subliniat că proiectul legii graţierii nu va fi rediscutat, din cauza 'demagogiei' politicienilor.

Acesta a reiterat faptul că iniţierea controversatului proiect de lege privind graţierea a aparţinut liderului liberal Crin Antonescu şi fostului ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ