Geoana: Daca voi fi eu candidatul PSD, sigur voi castiga

| 16 mai, 2014

Daca voi fi eu candidatul PSD la prezidentiale, sunt sigur ca voi castiga, daca va fi Victor Ponta, voi face tot ce va tine de mine sa il ajut sa castige, afirma Mircea Geoana.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, senatorul PSD a aratat si care ar trebui sa fie criteriul alegerii candidatului PSD - potentialul de a atrage si alt public decat cel PSD: "e nevoie de o diferenta de 2 milioane de voturi intre turul I si al II-lea pentru a fi sigur ca un candidat castiga. La noi intrebarea nu e daca intra candidatul un turul doi, asta e sigur. Intrebarea este care dintre candidati poate obtine diferenta de 2 milioane de voturi care sa-l faca invingator".

In plus, Mircea Geoana a relatat care este in acest moment relatia cu PSD, partid din care a fost exclus dupa prezidentialele pierdute in 2009, dar si care ar trebui sa fie profilul viitorului presedinte.

In opinia lui Mircea Geoana, cea mai vulnerabila parte a statului roman este "slaba capacitate de guvernare, traditionala, si o cultura a lipsei de transparenta", iar marea incercare a momentului este sa "punem geografia la treaba".

Citeşte interviul integral pe ziare.com.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ