Iliescu crede că Ponta poate candida la Preşedinţie: A acumulat experienţă

| 20 mai, 2014

Presdintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, sustine ca Victor Ponta ar putea sa candideze la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, pentru ca a acumulat experienta si are, in prezent, cea mai mare expunere.

"In momentul de fata este persoana din conducerea PSD care are cea mai mare expunere si care a acumulat si o anumita experienta, desi este un premier tanar", a afirmat Ion Iliescu.

Presedintele de onoare al social-democratilor a mai precizat ca premierul nu este unic in istoria europenana, adaugand ca in mai multe state din UE exista prim-ministri care au in jur de 40 de ani. "Noi am avut, sigur, premier de 60 de ani, dar nu este un lucru unicat din acest punct de vedere. Si, cum sa spun, oamenii invata repede, responsabilitatile ii maturizeaza pe oameni, ii formeaza, ii ajuta sa castige experienta.

Si, deocamdata, este omul cu cea mai mare expunere si care a dat dovada de capacitate de a raspunde solicitarilor", a detaliat el.

Iliescu a mai spus ca nu ii da sfaturi lui Victor Ponta in ceea ce priveste candidatura lui pentru Palatul Cotroceni, pentru ca nici nu i-au fost cerut.

Desi nu a exista un anunt oficial despre faptul ca seful PSD ar putea intra in cursa pentru presedintia Romaniei, premierul a sugerat de mai multe ori ca acest lucru nu este exclus.

De asemenea, Victor Ponta se afla pe primul loc in preferintele romanilor, potrivit mai multor sondaje de opinie realizate in ultima perioada, avand ca tema alegerile prezidentiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ