Aproape 6.000 de membri ai USD i-au cerut lui Victor Ponta să candideze la preşedinţia României

| 16 mai, 2014

Aproape 6.000 de membri ai USD Neamţ i-au cerut vineri liderului PSD, premierul Victor Ponta, să candideze pentru funcţia de preşedinte al României.

Am auzit strigând aici Victor Ponta - preşedinte. Haideţi să îi arătăm cât de mult îşi doresc nemţenii acest lucru', a spus deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ. 

Potrivit acestuia, 'costumul popular din această regiune a Moldovei este printre cele mai frumoase din ţară'. 'Ca nemţean, vă spun că trebuie să fim mândri de noi, mândri că suntem români. Candidaţii alianţei noastre ne vor face să spunem că suntem mândri de noi în Europa', a declarat Ionel Arsene, la Piatra Neamţ.

Vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita a afirmat că singura şansă a României este ca Victor Ponta să fie preşedintele ţării 

El a apreciat cele două scrutine, la europarlamentare şi prezidenţiale, ca fiind cele două meciuri importante ale României. 

'Avem în România de jucat un meci extrem de important. Are două etape. Prima este pe 25 mai la europarlamentare. Trebuie să trimitem oameni importanţi. Haideţi prima etapă să o câştigăm foarte clar pentru a da un semn Europei cu ce înseamnă România. Nu este suficient. Avem etapa a doua a meciului pentru România, cea finală, cea mai importantă. Are loc pe 16 noiembrie. Această caravană trebuie să ajungă la Cotroceni şi îl are pe Victor Ponta preşedinte. Singura noastră şansă să facem o Românie unită, socială, a bunăstării este cu Victor Ponta preşedinte', a spus Gheorghe Nichita, vicepreşedinte al PSD. 

Victor Ponta participă vineri, la Piatra Neamţ, la o manifestare politică organizată de USD Neamţ, la care participă circa 6.000 de membri.

Tag-uri: Ponta, prezidentiale, USD
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ