Victor Becali şi Cristian Borcea vor avea regim semideschis la închisoare

| 12 mai, 2014

Magistraţii Judecătoriei Medgidia au admis, luni, contestaţiile lui Cristian Borcea şi Victor Becali, formulate împotriva măsurii de a executare a pedepsei cu închisoarea în regim închis, judecătorii stabilind un regim semideschis de detenţie pentru fiecare dintre cei doi oameni de afaceri condamnaţi în dosarul transferurilor din fotbal.

 

Potrivit reprezentanţilor Judecătoriei Medgidia, deciziile judecătorilor în acest caz sunt definitive.  Contestaţiile lui Borcea şi Victor Becali au fost admise după ce, la primul termen de judecată de pe 5 mai, judecătorii au amânat luarea unei decizii pentru data de 12 mai.

Victor Becali are de executat o pedeapsă de 4 ani şi 8 luni de închisoare, iar Cristi Borcea de 6 ani şi 4 luni.

La începutul lunii martie, Cristian Borcea şi fraţii Victor şi Ioan Becali au fost condamnaţi la închisoare în dosarul transferurilor din fotbal şi încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă, unitate unde regimul de detenţie este semideschis şi deschis. Cei trei îşi făcuseră în actele de identitate mutaţii pe Constanţa.

După o perioadă de carantină, o comisie a penitenciarului din judeţul Constanţa a stabilit că cei trei condamnaţi vor efectua pedepsele în regim închis de detenţie şi, conform hotărârii conducerii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, aceştia au fost transferaţi la Penitenciarul Slobozia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ