Mihai Stoica RĂMÂNE în închisoare; contestaţia în anulare, RESPINSĂ definitiv în instanţă

| 30 mai, 2014

Curtea de Apel Bucureşti a respins vineri, ca neîntemeiată, contestaţia prin care managerul clubului Steaua Bucureşti, Mihai Stoica, solicită anularea condamnării sale la 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul transferurilor.

Decizia este definitivă.

Săptămâna trecută, Mihai Stoica le-a spus judecătorilor că este disperat de situaţia în care se află, susţinând că a fost condamnat pe nedrept, iar familia lui trăieşte acum din pensiile părinţilor.

El a mai arătat că instanţa care l-a condamnat a dat dovadă de rea-credinţă, deoarece magistraţii nu au ţinut cont de lipsa probelor şi că faptele de care este acuzat s-au prescris.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis pe 4 martie condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpaţi din dosarul transferurilor din fotbal.

George Copos, fostul acţionar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua - la 3 ani şi 6 luni de detenţie, Cristian Borcea, fost acţionar la FC Dinamo - 6 ani şi 4 luni, Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni, Victor Becali - 4 ani şi 8 luni.

De asemenea, Jean Pădureanu, fost preşedintele al Clubului Gloria Bistriţa, a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în acelaşi dosar, Gheorghe Popescu - la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare, iar Gheorghe Neţoiu - la 3 ani şi 4 luni de detenţie cu executare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ