Cristi Borcea, scos din penitenciar şi internat la spitalul judeţean

| 07 iul, 2014

Omul de afaceri Cristian Borcea a ajuns din nou la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe (SCJU) Constanţa şi este internat la Secţia Cardiologie după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost transportat de la Penitenciarul Poarta Albă la aceeaşi unitate medicală pentru că a acuzat dureri în zona pieptului.

 

Potrivit reprezentaţilor spitalului judeţean, pacientul a fost spitalizat duminică seară pentru a i se efectua investigaţii medicale amănunţite.

Borcea a fost transportat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la Penitenciarul Poarta Albă la SCJU Constanţa, medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului acordându-i acestuia îngrijirile medicale necesare, fiind diagnosticat cu angină pectorală. În aceeaşi noapte, pacientul a fost dus la penitenciar.

Cristian Borcea a fost transferat în luna mai de la Penitenciarul Slobozia la Penitenciarul Poarta Albă, după ce a câştigat în instanţă dreptul de a i se schimba regimul de detenţie de la închis la semideschis.

El a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor din fotbal, alături de alte şapte persoane.

Borcea suferă de afecţiuni cardiace, în urmă cu circa doi ani fiind operat pe cord.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ