Jean Padureanu cere sa fie eliberat din inchisoare. Motivele invocate de fostul patron al Gloriei Bistrita

| 30 mai, 2014

Jean Padureanu, condamnat in dosarul Transferurilor din fotbal, spera vineri sa obtina eliberarea din inchisoare. El a cerut sa se anuleze executarea pedepsei din motive medicale, si a adus in instanta dovezi ca starea lui de sanatate e foarte proasta.

Padureanu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare si se afla dupa gratii de mai bine de un an.

“Puteti aprecia si singuri daca acest om intelege despre ce e vorba si daca in aceste conditii un judecator poate sa treaca de niste concluzii ale unor specialisti, cum sunt medicii”, a declarat Ion Cazacu, avocatul lui Jean Padureanu.

Fostul patron al clubului de fotbal Gloria Bistrita a aparut vineri in fata instantei de la Tribunalul Buftea. Cu mersul apasat, cu privirea in pamant si cu vocea stinsa, la un moment dat a cerut instantei sa i dea voie sa se aseze, pentru ca s-ar fi simtit atat de rau, incat nu poate sa stea in picioare.

Padureanu i-a explicat judecatoarei ca este un om extrem de bolnav, ca ar dori sa se trateze macar intr-un spital privat si a cerut sa ii fie intrerupta pedeapsa pe motiv de boala. Acesta a mai adaugat ca are momente in inchisoare cand se trezeste ca nu stie unde se afla si ca ar dori sa iasa la o plimbare. Acest argument a fost folosit si de avocatul sau in motivarea cererii de intrerupere a pedepsei, ca omul de afaceri nu ar realiza unde se afla.

Pedeapsa pe care Jean Padureanu trebuie sa o execute in inchisoare este de 3 ani si 4 luni, in cadrul dosarului Transferurilor.

Judecatoarea i-a respins la inceput cererea de a se interna intr-un spital privat, motivand ca raportul medicilor legisti din dosar este unul destul de clar: afectiunile de care ar suferi Jean Padureanu pot fi tratate si intr-un spital din reteaua ANP.

In ceea ce priveste cererea de intrerupere a pedepsei, aceasta a ramas in pronuntare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ