Decizia medicilor în cazul problemelor de sănătate ale lui CRISTI BORCEA

| 06 iul, 2014

Cristi Borcea inchisoare. Cristi Borcea a avut serioase probleme de sanatate sambata seara, fiind transferat de la Penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat, la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, dupa ce a acuzat dureri toracice.

Cristi Borcea inchisoare. La Constanta, el a fost supus mai multor investigatii medicale, fiind diagnosticat cu angina pectorala. Fostul patron dinamovist nu a fost insa internat la Spitalul Judetean, starea sa de sanatate urmand sa fie supravegheata in penitenciar, la Poarta Alba, iar daca va mai fi cazul va fi readus la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.

Borcea a mai avut probleme de sanatate in trecut, el fiind transferat de mai multe ori la Spitalul-Penitenciar Poarta Alba, din cauza unor probleme medicale, ultima data ajungand acolo in 18 aprilie.

Citeşte şi: Clipe grele pentru CRISTI BORCEA! A fost internat de urgenţă


El a ramas atunci internat la Spitalul-Penitenciar Poarta Alba pana in 6 mai.

Fostul sefde la Dinamo are o condamnare de 6 ani si 4 luni de inchisoare cu executare in "Dosarul Transferurilor".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ