George Copos face cadouri din puşcărie. I-a trimis o bijuterie unei tinere de 18 ani

| 23 mai, 2014

George Copos, fost patron la Rapid, îşi ispăşeşte pedeapsa cu închisoarea, după ce a fost condamnat în "Dosarul Transferurilor".

Chiar dacă se află după gratii, Copos e la curent cu tot ce se întîmplă în lumea sportului şi a fost extrem de impresionat de performanţele Larisei Iordache, multipla campioană la gimnastică.

Omul de afaceri a decis să-i facă un cadou acesteia şi a rugat-o pe soţia sa, Cristiana, să-i trimită o bijuterie. Astfel, Larisa (18 ani) a primit un lănţişor cu pandantiv, pe care era trecut mesajul “Felicitări şi mult succes şi sănătate! Te iubim! Cu drag, Alexandra, George, Diego şi Cristiana”, după cum informează fanatik.ro.

Impresionată, gimnasta a a postat pe o reţea de socializare un mesaj de mulţumire: “Mulţumesc din suflet pentru acest cadou minunat familiei Copos!"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ