Sorin Ovidiu Vântu dă ordine în penitenciar

| 26 iul, 2014

Sorin Ovidiu Vântu a băgat teroare în gardienii din penitenciar. Fostul mogul de presă dă ordine angajaţilor din puşcărie, iar cine nu se supune este pedepsit de conducere, potrivit România TV.

Angajata penitenciarului Jilava a depus o plângere la sindicatul de care aparţine, în care spune că Sorin Ovidiu Vântu este privilegiat de conducere, iar că angajaţii închisorii, care nu se supun cererilor omului de afaceri ar putea să-şi piardă locul de muncă.

Totul a început după ce femeia a refuzat să-l conducă pe SOV la o toaletă în miez de noapte, alta decât cea aflată în camera lui. Fostul patronul de la Realitatea s-a plâns şefilor penitenciarului, spunând că nu este tratat ca atare, având în vedere problemele sale de sănătate.

Femeia a precizat că nu a fost înştiinţată de medicul penitenciarului despre problemele de sănătate ale lui SOV şi tocmai de aceea nu ar fi fost obligată să îl ducă pe SOV la o toaletă specială.


Citeste mai mult pe RTV.NET.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ