Cristi Borcea va împleti mături la puşcăria din Slobozia

| 03 apr, 2014

Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din penitenciar. Au vrut să ispăşească pedeapsa la Poarta Albă, alături de Gigi Becali, însă, nu le-a mers. Cristi Borcea şi fraţii Becali au fost mutaţi, marţi, la închisoarea din Slobozia.

Înainte să afle că vor fi încarceraţi, o parte din "greii fotbalului" au încercat să-şi aranjeze lucrurile, scrie RomâniaTv.net. Şi-au mutat domiciliul din Bucureşti, respectiv Ilfov, la Constanţa. Credeau că dacă vor ajunge la puşcărie, vor reuşi să-şi ispăşească pedeapsa alături de Gigi Becali, la Poarta Albă, acolo unde condamnaţii beneficiază de regim semideschis.

Închisoarea în care cei trei au fost mutaţi are regim închis, iar deţinuţii sunt strict supravegheaţi.

Este adevărat că au ajuns unde şi-au dorit. Însă doar pentru o lună, cât a ţinut perioada de carantină. Toţi trei au pedepse mai mari de trei ani, astfel că au fost mutaţi la Penitenciarul Slobozia, care este cu regim închis.

Astfel, ei pot beneficia doar de patru vizite şi de două telefoane pe lună. Nu au drept de muncă în afara inchisorii, nu pot participa la activităţi culturale şi sportive şi nu pot pleca acasă în permisie.

La fel ca toate închisorile din ţară, şi cea de la Slobozia este plină. Deţinuţii stau în cameră câte 7-8, în paturi supraetajate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ