Gigi Becali NU a primit vineri învoirea de o zi din penitenciar. Ce informaţii are familia

| 09 mai, 2014

Ziua de vineri ar putea fi ziua libertatii pentru Gigi Becali, insa familia si Administratia Nationala a Penitenciarelor au infirmat ca miliardarul ar primi permisia pe data de 9 mai.

Joi a aparut informatia potrivit careia Gigi Becali ar putea fi eliberat de la Poarta Alba pentru o zi. Se pare ca totul a fost doar un zvon, care nu a facut decat sa agite spiritele in familia Becali, pentru ca Administratia Nationala a Penitenciarelor a infirmat categoric informatia potrivit careia permisia a fost programata pentru vineri, 9 mai.

Infirmarea, insa, nu poate fi considerata suta la suta ca fiind una sigura, pentru ca aceasta institutie, cel putin in cazul lui Gigi Becali, nu a fost transparenta.

Pe de alta parte, varul lui George Becali spune ca familia nu a fost informata in acest sens, ba chiar ar avea informatii ca acesta este si astazi, vineri, 9 mai, la munca, la academia lui Gheorghe Hagi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ