RomâniaTV.net: Gigi Becali: Rog statul român să-mi salveze familia distrusă

| 11 mai, 2014

Latifundiarul Gigi Becali a dat, sâmbătă seară, la România TV, primul interviu de când a fost condamnat la închisoare. Acesta a făcut un apel către statul român ca să îi ajute familia îndurerată.

Gigi Becali a intrat în direct, la România TV, sâmbătă seară, prin intermediul avocatei sale, Maria Vasii. A fost prima dată de când se află după gratii, când latifundiarul a vorbit la o televiziune.

"Nu sunt un om fricos, dar îmi ajunge. Nu vreau să vorbesc la televizor. Nu vreau să am belele iar. Vreau să stau liniştit şi să îmi văd familia. Nu mă interesează decât familia mea şi vreau să-mi salvez familia. Rog statul român să-mi salveze familia distrusă, care plânge încontinuu", a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a explicat că nu duminică, 11 mai, va fi eliberat pentru o zi, aşa cum s-a vehiculat în presă, însă nu a vrut să dezvăluie când are dreptul să iasă pentru o zi din puşcărie.

"Ştiu când voi primi ziua liberă. La secţia unde sunt este un om de mare calitate, căruia i-am promis că nu voi spune când va fi ziua mea liberă. Ce vă pot spune este că ziua mea liberă nu este duminică", a mai spus aceasta.

Mai mult, aceasta a declarat că îşi va transforma palatul în "palatul dreptăţii", unde avocaţii vor lucra pentru apărarea drepturilor deţinuţilor.


Citeste mai mult pe RTV.NET.

Tag-uri: gigi becali
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ