Gigi Becali, decizie categorică luată în închisoare

| 30 mai, 2014

Gigi Becali s-a declarat extrem de dezamăgit că Ciprian Tătăruşanu a refuzat oferta lui şi pleacă liber de contract de la Steaua.

 

 

Gigi Becali i-a transmis lui Ciprian Tătăruşanu să nu mai intre vreodată în Ghencea, anunţă Fanatik.

"Să îi spuneţi lui Tătăruşanu că nu vreau să mai calce prin Ghencea. Nu mă interesează cât mai are contract cu Steaua, o zi, două săptămâni, o lună, e liber să plece de acum unde vrea el. Vreau să îi ştergeţi numele din vestiar, de pe locul lui, că văd că ăsta mă tot persiflează şi mă crede fraier.

Păi, el nu agreează o ofertă de 400.000 de euro? Nu, tată, ieşi public în faţă şi spune că eşti şmecher şi ai vrut doar să pleci liber de contract ca să îţi ei tu bani mulţi la semnătură de la echipa unde vei ajunge. Nu mă lua pe mine cu vrăjeli din astea că nu ţine.

Dacă eu am fost om şi m-am bătut cu mulţi antrenori să nu te scoată din poartă când dădeai pe lângă ea cu Twente sau când mi se reproşa că eşti capul răutăţilor, îmbârligărilor din vestiar, văd că acum sunt luat de prost", a fost mesajul lui Gigi Becali.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ