Ce spune Theodor Stolojan despre Mircea Diaconu

| 27 mai, 2014

Europarlamentarul PDL, Theodor Stolojan, a declarat, marţi, la RFI, că Mircea Diaconu ar trebui să se afilieze unui grup politic pentru a fi o 'voce' în Parlamentul European şi şi-a exprimat speranţa că viitorul europarlamentar independent va opta pentru grupul popularilor europeni (PPE).

'Domnul Diaconu să facă o opţiune pentru un grup politic, pentru că dacă rămâne independent, aşa cum s-a declarat dânsul, va avea o surpriză foarte neplăcută în Parlamentul European, pentru că în Parlamentul European nu există Putere-Opoziţie, sunt grupuri politice. Dacă nu ai susţinerea unui grup politic, rămâi cu simple declaraţii politice timp de un minut', a declarat Stolojan.

Despre succesul lui Mircea Diaconu la europarlamentare, reflectat printr-un scor de peste 6% din opţiunile electorale, Stolojan a spus că 'este exact efectul Becali-Vadim, când Becali a fost băgat la arest câteva zile şi pe urmă Vadim l-a luat şi l-a pus şi au ajuns europarlamentari'.

'Au fost acolo neafiliaţi nici unui grup politic, mâini moarte în Parlamentul European.
Doi: efectul Dan Diaconescu-televiziune, Oltchim, eroul care salvează nu ştiu ce, acum avem efectul Diaconu, victimizat, cu toate procesele, cu toată dezbaterea aceea la televiziune.(...)Mă bucur ca românii sunt totuşi oameni sensibili', a declarat Stolojan.

Europarlamentarul PDL a adăugat, însă, că există, categoric, o diferenţă de 'calitate' Mircea Diaconu şi Gigi Becali.

'Categoric, e o diferenţă de calitate. Dar încă o dată, un independent în Parlamentul European nu are posibilitatea sa influenţeze deciziile politice de acolo. Trebuie sa fii într-un grup politic', a spus Stolojan.

Stolojan s-a exprimat la fel de hotărât şi când a fost întrebat dacă şi-l doreşte pe Mircea Diaconu înscris în grupul PPE. 'Categoric!', a spus Stolojan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ