Ministrul domnului Dan. De la "Mireasă pentru fiul meu" la Palatul Victoria

| 05 iun, 2014

Cum partidul lui Dan Diaconescu tocmai a intrat la guvernare, funcția de ministru pentru Relația cu Românii de Pretutindeni va fi ocupată de o controversată politiciană din Partidul Poporului.

Știți cine este "șeful" Partidului Poporului? Nu, nu Dan Diaconescu, nici Magda Ciumac sau Stelian Ogică.

Este o doamnă, pe numele ei Simona Allice Man, originară din Arad.

În vârstă de 42 de ani, inginera de profesie a avut un parcurs cel puțin interesant pe scena politică autohtonă.

Discretă cu apariţiile publice, Simona Man a intrat, totuși, de multă vreme în vizorul presei.

De-a lungul timpului, au apărut fel și el de articole potrivit cărora ar fi fost implicată în păcălirea unor oameni de afaceri, politicieni şi medici din Bucureşti, de la care ar fi încasat, împreună cu concubinul ei, sute de mii de euro.

Printre păgubiți s-ar număra inclusiv medicul Șerban Brădișteanu, care ar fi rămas fără o sumă frumușică, de 150.000 de euro.

O altă afacere controversată în care a fost implicată Simona Man, prin firma MaxCargo Company, unde este acţionar, priveşte intrarea în insolvenţă a unei mori din Arad.

Fosta proprietară susţine că a fost păcălită de administratorul morii, care era mână în mână cu reprezentanţii MaxCargo.

Interesant este că, pe contul său personal de pe o rețea de socializare, Simona Man și-a trecut, în CV, un job la binecunoscuta emisiune "Mireasă pentru fiul meu", neprecizând însă funcția ocupată și perioada în care a lucrat la Antena 1.

Dan Diaconescu a prezentat-o pe Simona Man ca fiind nepoata mareşalului Averescu, însă există unele semne de întrebare.

Având în vedere că Mareșalul Averescu a trăit între 1859 și 1938, este aproape imposibil ca proaspătul ministru să fie nepoata sa, pentru că ar fi trebuit să aibă în jur de 70 de ani.

În final, am păstrat partea amuzantă a poveştii despre Simona Man.

Este antologică gafa pe care a făcut-o în 2011, când, la o întâlnire cu alegătorii, Simona Man s-a prezentat astfel: "Sunt nepoata generalului Antonescu, pardon, Averescu, nu Antonescu", scrie yahoo.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ