Cu DD la munte și mare. Diaconescu, huiduit copios de vamaioți de 1 Mai

| 02 mai, 2014

Domnu’ Dan și-a furat-o la mare! Aflat în campanie electorală pe 1 mai în Vama Veche, Dan Diaconescu şi-a luat o porţie zdravănă de ocări şi huiduieli, pentru ‘geniala inspirație’ de a striga mesaje de campanie la portavoce, de la bordul DD-mobilului, într-o stațiune de oameni tineri care adesea dorm sub cerul liber

De Ziua Muncii, Dan Diaconescu a venit la Vama Veche cu convoiul electoral violet, format din multe mașini de lux, şi i-a îndemnat pe turiștii aflați la mare să-i voteze partidul la alegerile europarlamentare. Vamaioții, o mulțime mixtă de studenți, tineri libertini și noncorfomiști de toate vârstele, aflați acolo la odihnă sau la scandal, după caz, nu i-au înghițit deloc mișcarea de campanie. În timp ce Diaconescu striga în microfon: "Votaţi PPDD!", trecătorii au început să-l înjure copios.

Proastă mișcare, domnu’ Dan! Chiar așa, mergem peste oameni la mare, în prima zi liberă de la școală sau de la muncă sau în prima zi de mini-vacanță cu familia și copilul, și îi deranjăm de la berica pe terasă sau ultravioletele de dimineață? Și o mai facem și de pe locul din dreapta al unui Mercedes G Klasse, botezat ‘DD-mobil’, într-o stațiune în care se mănâncă hamsii la prânz? Multă inadecvare la domnu’ Dan, multă prostie în staff-ul lui de campanie...

Dan Diaconescu crede că poate obține același scor din anul 2012, cu același discurs ca în 2012! Concediul de la Vatican nu i-a prins bine, în mod evident, și nu i-a dat inspirație pentru campanie. Are același discurs obosit despre cum scapă el poporul de ciocoi, deși sunt alte vremuri, alte tipuri de alegeri, cu alte mize, și de data asta are și oameni în Parlament! De aceea, domnu’ Dan nu are multe opțiuni, decât să facă ceea ce știe mai bine: șă vâneze senzaționalul!

Sloganul partidului la alegerile pentru Parlamentul European ar trebui să fie ‘PPDD – acum avem și DD-mobil!’, deoarece mijlocul de transport al președintelui pare să fie singurul element de noutate din campania lor. Cu autoturismul făcut în replica celui al Papei, Dan Diaconescu va pieptăna țara în căutarea unor astfel de evenimente senzaționaliste, de mici scandaluri sau scandaluri la coadă la mici, din care să mai câștige niște vizibilitate. În lipsa unui mesaj cu substanță, PPDD caută să provoace ‘publicity stunts’ de tipul celor din Vama Veche, ca să apară măcar la rubrica ‘diverse’ din jurnalele de știri.

Dovadă că și la lansarea candidaților pentru alegerile din mai, de la Arad, susținătorii PPDD veniți la eveniment s-au plâns de modul în care au fost tratați de reprezentanţii partidului. O mare parte dintre cei prezenţi în sală au plecat înainte de încheierea discursului liderului fondator, iar mulţi erau dezamăgiţi că nu au primit nimic. “Am venit 12 ore de la Iaşi, suntem flămânzi, nu am primit nici măcar un covrig. Mor de foame şi merg să caut ceva gheretă în zonă”, spunea atunci o femeie care a participat la lansarea PPDD. Campania abia a început, dar domnu’ Dan deja profită de toate ocaziile să se facă de râs!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ