Alegeri cu ghinion pentru Dan Diaconescu: i-au fost tăiate cauciucurile la maşini

| 25 mai, 2014

Alegerile partiale organizate in Satu-Mare nu au fost lipsite de incidente. Cauciucurile masinilor staff-ului lui Dan Diaconescu au fost taiate de persoane necunoscute.

Diaconescu este candidat in Colegiul 2 Satu Mare pentru Camera Deputatilor, dupa ce acesta a fost eliberat in urma demisiei lui Ovidiu Silaghi, transmite Realitatea Tv.

Singura masina din stafful lui Dan Diaconescu care nu a fost vandalizata a fost DD Mobilul. Dan Diaconescu a depus o plangere la politie.

La Satu Mare, duminica au loc alegeri partiale in Colegiul uninominal 2 pentru postul de deputat ramas vacant dupa ce Ovidiu Silaghi a renuntat la mandat pentru a merge in PE. In acest colegiu, care cuprinde municipiul Satu Mare si sapte comune limitrofe - Apa, Culciu, Mediesu-Aurit, Odoreu, Paulesti, Valea Vinului si Viile Satu Mare - sunt asteptati la urne 65.853 de alegatori, care vor vota in 64 de sectii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ