A fost creată maşina care zboară: Se pregăteşte de decolare

| 04 iun, 2014

Compania americană Terrafugia lucrează de mai mulți ani la o mașină care ar putea zbura. În urmă cu câteva zile a anuțat că în aproximativ doi ani acest vis ar putea deveni realitate. Însă compania ar mai avea nevoie de aproximativ 30 de milioane de dolari pentru a crea această mașină.

Mașina Transition ar putea fi lansată în 2016 și, potrivit producătorilor, ar putea avea o viteză de până la 160 km/h și s-ar ridica până la o altitudine de 3.000 de metri. Deocamdată nu sunt foarte multe detalii tehnice despre noua mașină a companiei americane.

Specialiștii de la Terrafugia anunță această mașină din 2008, însă de atunci a tot fost amânată data lansării din lipsa banilor. De asemenea, și prețul a crescut cu timpul. Dacă în 2008 se anunța că ar costa în jur de 180.000 de dolari. În 2011 a ajuns la aproximativ 270.000 de dolari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ