Europarlamentare 2014. Dan Diaconescu: Eu sunt un om din popor. Pe 25 mai o să facem o revoluţie a votului

| 26 apr, 2014

Dan Diaconescu, care candidează pentru un mandat de europarlamentar din partea PP-DD, i-a îndemnat, sâmbătă, la Caransebeş, pe alegători să-i acorde votul pe 25 mai.

 

'Eu sunt ca şi dumneavoastră, un om din popor, care a plecat de jos şi care a ajuns, ca şi unii dintre dumneavoastră, la muncă în străinătate, dar m-am întors, în speranţa că pe data de 25 mai o să facem o revoluţie a votului, aşa cum cred că se va întâmpla, mai devreme sau mai târziu, în România, în sensul că foarte mulţi oameni din Caransebeş vor ieşi la vot, vor căuta poziţia cu numărul 15, unde veţi găsi numele meu complet, Cristian Dan Diaconescu, şi veţi pune acolo ştampila'', a declarat, la Caransebeş, Dan Diaconescu.

El s-a arătat optimist şi în ceea ce priveşte lupta pentru Cotroceni din noiembrie.

''După aceste alegeri, pe 2 noiembrie, avem o mare, mare şansă să câştigăm Preşedinţia. Este aproape sigur că eu voi juca finala cu reprezentantul ciocoilor şi cred că în lupta asta, între popor şi ciocoi, o luptă dată în cabinele de vot, poporul va învinge'', a precizat Dan Diaconescu.

Potrivit lui Diaconescu, în toate ţările Uniunii Europene, mai puţin România, pensia minimă se ridică la 400 euro, iar salariul minim, la 500 euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 apr, 2014
alexandru
alegeri
esti a cita minune a caracalului, dute pe str. invierii vizavi de 1320 si taci in liniste.
26 apr, 2014
Aurel
Ce naiba
mai vrea si bagabontul asta ????

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ