UPDATE Ponta, pregătit pentru Cotroceni: Dacă credeţi că trebuie să fiu candidat la Preşedinţie, voi fi

| 26 apr, 2014

Lansarea candidaţilor Alianţei electorale PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare a început sâmbătă, la Romexpo, la eveniment fiind prezent şi preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz.

''Sunt extraordinar de mândru că sunt român. (...) Astăzi cerem sprijinul românilor pentru candidaţii noştri la PE. Cred că avem cei mai buni candidaţi, cele mai frumoase doamne, dar şi cele mai bine pregătite pentru a ne reprezenta în PE. Avem oameni cu experienţă, buni profesionişti şi oameni tineri, care vor reprezenta cu mândrie România în Europa, vor reprezenta cu mândrie Europa. Vor arăta că suntem cu adevărat români şi că locul nostru este în Europa. Sunt convins că vom fi în continuare o Românie puternică într-o Europă unită'', a spus Ponta.

UPDATE Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la lansarea eurocandidaţilor alianţei PSD-UNPR-PC, că alianţa va fi câştigătoare inclusiv în noiembrie 2014, el precizând: "Dacă consideraţi că trebuie să fiu candidat la Preşedinţie, bineînţeles că voi fi".

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ