Ponta: Cred în continuare în proiectul politic al USL. Nu candidez la prezidenţiale fără sprijinul PC

| 26 apr, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, în deschiderea lucrărilor Congresului extraordinar în care conservatorii îşi aleg structura noii conduceri, că nu va candida la alegerile prezidenţiale fără să beneficieze şi de sprijinul Partidului Conservator.

'Nu candidez la Preşedinţie decât dacă am sprijinul PC. După cum vedeţi, m-am pregătit deja pentru câştigarea bunăvoinţei dvs. Am deja o cravată în culorile dvs., dar i-am notat pe cei care au cravată roşie şi vreau să le mulţumesc', a spus acesta.

El l-a asigurat pe preşedintele în funcţie al PC, Daniel Constantin, că împreună vor câştiga alegerile prezidenţiale din toamnă.

'În ultimii ani, am fost umăr la umăr în cea mai mare bătălie pe care am dat-o pentru România, schimbarea regimului Băsescu. Ştiu că mă pot baza pe dvs. până la capăt pentru această bătălie. Mă gândeam ieri (n.r. vineri) că dacă aşa de greu şi cu atâtea suferinţe pentru toată ţara am rezistat 3.400 de zile în acest regim antiromânesc, ultimele 200 de zile ni se vor părea uşoare, mai ales că sunt convins că vom câştiga alegerile din noiembrie şi o să facem dreptate. (...) Ca să îl liniştesc pe Daniel Constantin, bineînţeles că o să câştigăm împreună şi alegerile prezindenţiale', a arătat Ponta.

Potrivit acestuia, duminică s-ar fi împlinit doi ani de USL.

'Eu cred în continuare în proiectul politic al USL, cel care a dat cele mai dure lovituri regimului Băsescu. Mâine (n.r. duminică) aniversăm exact doi ani de USL. (...) Eu cred că USL există în continuare, noi suntem USL', a mai spus premierul.

La rândul său, preşedintele PC, Daniel Constantin, a afirmat că Victor Ponta are tot sprijinul conservatorilor în cursa pentru alegerile prezidenţiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ