Ponta: Sper ca în 2019, când vom avea preşedinţia UE, la masă să stea şi Republica Moldova, ca membru

| 26 apr, 2014

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la lansarea eurocandidaţilor PSD-PC-UNPR, că cerinţa specială pentru aceştia şi pentru Martin Schulz este ca în 2019, când România va avea preşedinţia UE, la masa Uniunii să stea şi Republica Moldova, ca membru cu drepturi depline.

"Am o cerinţă specială şi pentru Martin Schultz şi pentru toţi cei pe care îi vom trimite în PE, vreau să mă asigure că visul meu, visul prim-ministrului Moldovei, Iurie Leleancă, ca în 2019, atunci când România va avea preşedinţia UE, la masă va sta cu drepturi depline şi Moldova. Va fi un vis pe care îl vom îndeplini împreună", a afirmat Ponta, în prezenţa preşedintelui PE, Martin Schulz.

El a adăugat că trebuie reparată o nedreptate istorică şi pe ambele maluri ale Prutului să fie cetăţeni europeni. "Avem obligaţia ca, împreună cu toţi partenerii noştri externi să reparăm o nedreptate istorică, ca pe ambele maluri ale Prutului să fie cetăţeni europeni şi aceasta este sarcina specială şi rugămintea pe care o am la toţi europarlamentarii români, la toţi prietenii noştri din Europa şi cred că împreună vom trăi în 2019 acel moment extraordinar pe care cred că şi-l doresc românii de pe ambele maluri ale Prutului", a spus Ponta.

Premierul a mai spus că îi roagă participanţii la lansare să meargă în ţară pentru votul privind eurocandidaţii alianţei şi ca preşedintele Comisiei Europene să fie un european pentru români şi pentru toţi europenii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 apr, 2014
Decebal si Traian
Se -nvart in morminte de ce sentampla cu tara condusa de motanel ponta
In curand de-acolo de unde vorbeste bombonel o sa-i auzim pe toti pe toti baroneii psd-ei ,,cat de rau este Basescu" si ,,cat ii prigoneste Basescu".., ce rau este regimul Basescu....De parca Basescu le-a bagat milioanele de Euroi furati din hotiile lor...Basescu...'rar el al drak-ului sa fie! Ca n-are pic de inima si de mila de asa nimicnicii de oameni..ca ei!!! Unul ca nicusor constantinescu, bunea stancu, duicu, mazare, cosma…etc.
Pa ei Base...jilava..Rahova...Poarta Alba...Duduie dubele cu grosteii lui ponta si-ai lui voiculescu!!!
Uneori binele se face si cu forta! Mai ales cand infractorii penali detin trusturi de presa si tv pline cu mercenari care mint dezinformeaza si manipuleaza opinia publica!

Succes si curaj justitiei Romane, ANI si DNA in lupta cu HOTII HOTILOR.


Stie o tara intreaga cum si-au facut averile milionarii nostrii de doua parale!! D'alde voiculescu, patriciu, vantu...etc. Au furat statul si pe Romani mana-n mana cu clasa politica corupta care le-a facut legi sa-i scape de puscarie si sa-i apere pe ei...Ei si loazele lor putrezi de bogati...Noi Romanii de rand saraci lipiti si sa le platim furaciunile lor!!!! Cum vrea ponta si voiculescu care si-au croit parlament dupa chipul si asemanarea lor!!!
Toate averile confiscate si bagati la puscarie de la 20 de ani in sus la cat rau au facut astia si altii ca ei acestei tari si Romanilor!!!
Nu 3-5 ani ca la niste gainari. Astia au distrus economia si au facut genocid cu poporul Roman!
De ce l-am impuscat pe Ceausescu???????????


in Dobrogea avem un fluviu subteran cu apa dulce, cu un debit mai mare decat Dunarea, dar ii lasam pe cei de la chevron sa il contamineze?????

CAT SUNTEM DE IDIOTI SA CEDAM ACEASTA SURSA DE APA CHEVRONULUI????
cine a dat avizul de mediu? guvernul ponta!!!
asta e crima contra poporului roman!
ROMANIA, TREZESTE-TEEEEEEEE!!!
iesiti in strada sa cereti anularea contractului cu chevron si interzicerea fractio

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ