Ecaterina Andronescu: Trebuie să câştigăm euroalegerile, ca să dăm în toamnă României preşedinte, pe Ponta

| 26 apr, 2014

Candidatul alianţei PSD-UNPR-PC la europarlamentare Ecaterina Andronescu a declarat, sâmbătă, la lansarea de la Romexpo, că rezultatul alianţei la euroalegeri trebuie să fie mare pentru a da României, în toamnă, un preşedinte în persoana lui Victor Ponta.

Ecaterina Andronescu a declarat în discursul de la Romexpo, că alianţa formată de la PSD-UNPR-PC trebuie să ia cel mai mare procent la europarlamentare, pentru a da în toamnă României un preşedinte.

"Un preşedinte, în Victor Ponta, un preşedinte care să ne unească, nu să ne dezbine, un preşedinte care să îi respecte pe toţi românii, un preşedinte care să muncească de dimineaţă până seara pentru o Românie puternică" a spus Ecaterina Andronescu.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la lansarea eurocandidaţilor alianţei PSD-UNPR-PC, că alianţa va fi câştigătoare inclusiv în noiembrie 2014, el precizând: "Dacă consideraţi că trebuie să fiu candidat la Preşedinţie, bineînţeles că voi fi".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 apr, 2014
Abramburica
Doi pe-o craca si-aia ca vai der ea...
Ponta este un pericol doar ca exista, iar guvernul PSD…un guvern de baroni si ceva interlopi. Noi populatia acestei tari care am trecut prin: fsn-pdsr-psd, am dori sa nu mai fim condusi de infractori si daca ar avea macar 1% demnitate Domnul Ponta (si stapanul lui direct Hrebenciuc & tata socru ilie sarbu) il rugam sa isi cumpere teren pe Insula Palmerston din Oceanul Pacific, care face parte din insulele Cook si sa ne lase. Cat despre cresterea economica doar clinentela politica a pds poate spune ca le-a crescut nivelul de trai, noi ceilalti 19 milioane….rabdam inca.

Astia multi si saraci pe care-i reprezinta psd-eii penali stiu oare ca din banii lor si-ai nostrii si-au cumparat astia pentru ei si neamurile lor pana si insule exotice!!!!
Stiu toti amarati astia ca din banii lor si-ai nostrii si-au cumparat psd-eii penali helicoptere, avioane si vapoare?????
Stiu toti amaratii astia carora le arunca unul ca nicusor constantinescu, mazare, bunea stancu, oprisan, dragnea…etc.o coaja de paine ca la caini…
Stiu amaratii cate palate au astia aici si-nstrainatae!!! Cate conturi de milioane de euro aici si-nstrainatate!!!!!
Daca stiu de ce-i mai voteaza!!!!! Sunt satui doua trei zile din pomana psd-ului, dupa care raman cu burta lipita de sira spinarii…
Nu-i mai votati oameni buni ca va nenorociti.. si ne nenorociti si pe voi.. dar si pe noi..Si pe copii copiilor nostril! Ai lor ne ranjesc din mertane,BMW, Audi si ne dispretuiesc pe noi toti la cat suntem de fraieri pana si-n ochii puilor de naparca!!
Da unde sa aibe asta atatea sute de mii de Euro??? De unde atata avere??? da unde atatea masini scumpe si bijuterii de sute de mii de euro??? Da unde oamnei buni, da unde!!
hHotii penali sa-i judece LEGEA si daca-s gasiti vinovati sa plateasca! Cu libertatea si cu averea dobandita prin frauda! Pe noi toti ne-au furat astia! Romania suntem noi..Tara cu 20 de milioane de suflete!
PSD-ul LOR sa le ceara de-acuma votul, NU NOUA..am

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ