Oprescu, la lansarea eurocandidaţilor PSD-UNPR-PC: De aici îmi trag rădăcinile, nu o să mă dezic

| 27 apr, 2014

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC la europarlamentare, că din acest spectru îşi trage rădăcinile şi niciodată nu se va dezice, precizând că sânga are potenţial valoros de oameni corecţi, harnici şi dedicaţi binelului celor mulţi.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, coordonatorul campaniei alianţei PSD-PC-UNPR la euroalegeri, l-a prezentat pe Oprescu ca fiind "un independent social-democrat sau un social-democrat mai independent".

"De aici îmi trag rădăcinile, am făcut primii paşi în politică şi niciodată nu o să mă dezic. Este firesc şi moral să fii cu inima şi mintea împreună cu oamenii care de-a lungul anilor mi-au acordat necondiţionat sprijinul lor', a spus Sorin Oprescu în discursul său.

Oprescu a arătat că stânga în România are un potenţial valoros de oameni corecţi, harnici, modeşti şi dedicaţi binelui celor mulţi şi a precizat că miza europarlamentarelor este extraordinară pentru echilibrul mondial şi pentru o evoluţie sănătoasă a întregii Europe.

"Ca primar, vă spun cu toată sinceritatea că noi ne simţim europeni, suntem la fel de inteligenţi, muncitori şi spirituali ca şi ceilalţi cetăţeni europeni. În consecinţă, avem, şi aceleaşi responsabilităţi, şi cel mai important, trebuie să avem şi aceleaşi drepturi", a declarat Oprescu.

El a afirmat că îşi doreşte o Românie pro-Europa, independentă, respectată şi egală ca toate ţările europene. "Nu cred şi nu mai vreau o Românie neagră, murdărită, otrăvită, îngenunchiată. Să terminăm cu războiul românilor contra românilor", a afirmat el.

Primarul Capitalei a mai spus că avem nevoie de unitate, consens şi reconciliere naţională. "Cred că alinţa forţelor de stânga are menirea şi puterea de a coagula în jurul ei ce e mai bun în socitatea românească", a mai declarat Oprescu, arătând că toţi candidaţii stângii vor reprezenta ţara cu responsabilitate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ