Start jenant de campanie. Crin și-a tocmit aplaudaci cu 15 lei de căciulă

| 26 apr, 2014

Ieri s-a dat startul oficial pentru campania europarlamentară, dar toate partidele au fost active în perioada de precampanie. De la flash mobul PMP din Pața Universității, la “plimbarea de duminică” a PDL sau Cupa Campionilor liberali, manele, mitinguri și spectacole grotești, toate s-au întâmplat deja și ne-au ajutat să ne facem o idee despre direcția de acțiunii a dreptei pe scena politică în privința strategiilor de campanie.

Un lucru a atras atenția mai mult decât toate acestea, o știre care a ținut astăzi ocupat spațiul online, Antonescu își plătește aplaudacii.

Vorbim despre un start jenant de campanie, despre faptul că președintele liberal și-a tocmit aplaudaci cu 15 lei de căciulă. Se știe că Antonescu a decontat nota de plată în urma deciziei de a rupe USL, a căzut în dizgrație și a pierdut atât la nivelul încrederii, cât și la cel al intenției de vot, iar urmările au început să se simtă din ce în ce puternic în cadrul partidului mâncat de nemulțumire și tensiuni. Cu alte cuvinte, Antonescu nu se mai bucură de un auditoriu atât de consistent, lucru care, bineînțeles, nu trebuie să se vadă în spațiul public pentru că astfel Crin nu ar mai putea continua șarada în care el apare drept lider al opoziției, PNL este un partid unit și puternic, candidații liberali sunt campioni (încă nu am aflat la ce!) și că vor obține scorul de 20% la alegeri, iar de aici vine și nevoia de a acoperi golurile lăsate de membrii de partid.

15 lei de căciulă – atât au primit studenții racolați din căminele facultăților din Cluj pentru a aplauda la fiecare cuvânt ieșit din gura liberalului. Totul a ieșit la iveală după ce unul dintre participanții la evenimentul de lansare a candidaților PNL din Cluj a recunoscut că mai mulți studenți au fost racolați și remunerați pentru a participa și a aplauda la manifestație. Mai mult decât atât, după terminarea spectacolului, care aduce mai mult a revoluția penibilului și nu a bunului-simț, studenții au fost cinstiți într-un club de noapte din Cluj, unde liberalii au încercat să-i convertească la liberalism (că de, e nevoie și de oameni care să lipească afișe și să împartă pliante, nu numai să stea comod pe scaun și să aplaude). Dacă ar fi să vedem și partea plină a paharului, trebuie să recunoaștem că Antonescu măcar nu s-a dezis de profilul votantului PNL – intelectualii.

Lui Antonescu îi place să se audă vorbind, dar dacă s-ar putea să aibă și o audiență pe măsura orgoliului său nemăsurat ar fi și mai bine. În caz de urgență, apelează la măsuri disperate – își plătește aplaudacii. Startul jenant de campanie a PNL – plătirea studenților pentru prezența la evenimente, conceptul deplasat al întregii campanii (eurocampionii PNL), întreg manifestul lansat astăzi - nu fac decât să creioneze un Antonescu disperat care își conduce partidul pe ultimul drum. Așa cum am văzut în broșura campionilor, Antonescu bifează – executat, obținut, îndeplinit...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 apr, 2014
abdulah
15 lei
poate atat este tariful tau pentru un oral {15 lei}
27 apr, 2014
Dan
Las' c-o sa vezi pe 25 mai cum stau lucrurile cu idolul tau de muca(ca)va...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ