Stolojan: Traian Băsescu, în declaraţia de vineri, parcă a citit din platforma PDL

| 25 apr, 2014

Candidatul PDL la alegerile europarlamentare Theodor Stolojan a declarat, vineri seara, la un miting electoral la Târgovişte, că în declaraţia susţinută vineri de Traian Băsescu acesta parcă a citit din platforma electorală a PDL.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a vrut să aibă o declaraţie de presă în care să pună în atenţia partidelor politice ce consideră dânsul că sunt teme europene importante de dezbătut în această campanie electorală. Şi eu şi colegii mei am avut o satisfacţie deplină pentru că ni se părea că citeşte din platforma noastră electorală. Prin urmare, noi nu ne prezentăm numai cu o listă de candidaţi care sunt cei mai buni, dar ne prezentăm şi cu o platformă electorală care, iată, preşedintele Traian Băsescu, vrând-nevrând, confirmă că răspunde în cel mai înalt grad intereselor românilor ca cetăţeni europeni şi ale României ca stat membru UE'', a afirmat Theodor Stolojan, conform Agerpres.

Acesta a explicat şi de ce liderii partidului au dat startul campaniei electorale în Dâmboviţa.

''Începem campania electorală nu întâmplător în acest judeţ, în Dâmboviţa, pentru că eu sunt şi primul pe lista de candidaţi a PDL şi aşa s-au gândit colegii mei că este bine să începem campania, aici, în Târgovişte, în judeţul Dâmboviţa'', a spus Stolojan.

Theodor Stolojan a precizat care sunt principalele obiective din platforma electorală a PDL la alegerile europarlamentare.


''În platforma noastră electorală avem trei obiective strategice: primul este să realizăm o integrare deplină a României în UE (...), suntem stat membru dar încă nu beneficiem de toate avantajele pe care le au alte state membre UE, al doilea obiectiv este de a susţine parcursul european al Republicii Moldova, şi nu e vorba numai de Republica Moldova, ne interesează şi Serbia să fie în UE (...) şi al treilea obiectiv strategic este să susţinem integrarea mai departe în UE, dezvoltarea integrării în UE, pentru că aceasta corespunde pe deplin intereselor României'', a afirmat Theodor Stolojan.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a participat în prima zi a campaniei electorale pentru Parlamentul European la mai multe mitinguri în judeţul Dâmboviţa. Acesta a fost însoţit de candidaţii PDL la Parlamentul European Theodor Stolojan, Marian-Jean Marinescu şi Claudiu Dumitrescu. Claudiu Dumitrescu este consilier judeţean în Dâmboviţa şi este pe loc neeligibil pe lista pentru europarlamentare, pe poziţia 33.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ