Voiculescu: Suntem cei care am văzut în Băsescu răul pentru România în 2007, când l-am suspendat

| 26 apr, 2014

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat sâmbătă că Partidul Conservator a fost iniţiatorul suspendării şefului statului în 2007, pentru că au văzut în el ''răul pentru România''.

'Mie personal îmi pare rău că românii de pretutindeni nu au înţeles un act de curaj din 2007 când l-am suspendat pe Traian Băsescu şi, pentru că vreau să fie clar, noi am fost iniţiatorii suspendării sale, noi suntem cei care am văzut în el răul pentru România, ceilalţi au venit alături de noi. Din păcate, românii nu au vrut să vadă, am fi simplificat 2007-2014, cei şapte ani, fără răni colective şi fără răni personale pentru cei care s-au luptat cu el', a spus Voiculescu, la Congresul extraordinar al PC.

El a adăugat că PC, dacă îşi va rezolva problema comunicării conducerii centrale cu teritoriul, se poate angaja ca la alegerile din 2016 să obţină cel puţin 8% din voturile românilor.

'Astăzi avem condiţiile necesare să fim mai mult decât astăzi. Avem însă o problemă, este relaţia dintre liderii naţionali şi liderii judeţeni. Este mare nevoie să strângem rândurile, să ne întâlnim mai des cu liderii judeţeni, să aflăm mai multe dintre problemele lor, să încercăm mai mult şi mai eficient să le rezolvăm. Dacă PC, cu structura centrală pe care o are astăzi, va reuşi, şi trebuie să reuşească, să strângă rândurile şi în teritoriu, unde liderii judeţeni sunt factori determinanţi, am să vă propun o rezoluţie a Congresului, de fapt este un angajament al preşedintelui în exerciţiu. El a promis ca noi, Congresul, să validăm faptul că la alegerile din 2016 PC va avea minimum 8%', a menţionat Voiculescu.

Preşedintele fondator al PC a transmis foştilor parteneri de guvernare, celor de la PNL, care au cerut demisia ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, că lupta nu se duce cu o persoană, ci cu întregul Partid Conservator.

'Acum câteva zile am auzit că foştii noştri parteneri de la PNL au cerut demisia ministrului Agriculturii. Am fost curios să văd motivul. Nu era niciun motiv, era o încercare de răzbunare faţă de Daniel Constantin. Aş vrea să transmit PNL un semnal: lupta nu e cu o persoană, nu e cu Daniel Constantin, e cu PC', a mai spus Voiculescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ