Ponta: Unii din cei cu care am început USL au fost păcăliţi de Băsescu şi luaţi din Uniune

| 26 apr, 2014

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la lansarea eurocandidaţilor PSD-PC-UNPR, că îi pare rău şi îl doare că liberalii au fost păcăliţi de Traian Băsescu şi luaţi din USL, arătând că la votul din 25 mai românii vor da un mesaj liderilor PNL că locul lor este în Uniune.

"Pot să-mi spun astăzi că mă doare, îmi pare rău că unii dintre acei alături de care am pornit USL au fost păcăliţi de Băsescu, au fost luaţi de lângă noi şi astăzi spun exact ceea ce Băsescu şi PDL au spus dintotdeauna, că USL este un lucru rău, că România trebuie să rămână a lor în continuare, şi nu a românilor", a spus premierul.

Potrivit preşedintelui PSD, la 25 mai românii vor merge la vot pentru ca să dea şi un mesaj foarte clar liderilor liberali că locul acestora este lângă cei din PSD-PC-UNPR.

"Îmi pare rău, regret, la 25 mai românii vor merge la vot pentru ca să dea şi un mesaj foarte clar şi pentru liderii liberali că locul lor este alături de noi, alături de români în bătălia pe care trebuie să o ducem până la capăt", a spus Ponta.

Anterior, la Congresul PC, preşedintele PSD i-a mulţumit senatorului PC Cristiana Anghel afirmând că aceasta l-a făcut pe fostul preşedintele Senatului Crin Antonescu să-şi dea demisia în direct. "În mod special vreau să mulţumesc unei doamne senatoare care a reuşit să-l facă pe fostul preşedinte al Senatului să-şi dea demisia în direct. Cred că doamna Cristiana Anghel merită felicitarea din partea mea", a spus Ponta.

El a mai arătat, la Congresul PC, că USL există în continare. "Ceed că USL există în continuare şi noi suntem USL pentru că noi îi reprezentăm pe acei oameni care au vrut să se termnie cu regimul Traian Băseescu", a spus Ponta.

Congresul PC şi lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC la europarlamentare au avut loc la Romexpo, unele din bannerele afişate având mesajul: "USL trăieşte".

Antonescu: Sper că PSD nu se duce în PE să spună că USL trăieşte

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, sâmbătă, la Braşov, faptul că bannere cu mesajul "USL trăieşte" au fost afişate la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC la PE, el spunând că că speră că nu acesta va fi programul pe care social-democraţii îl vor susţine în Parlamentul European.

Întrebat despre mesajul "USL trăieşte" inscripţionat pe unele bannere afişate la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC la euroalegeri, Antonescu a răspuns: "Este, după părerea mea, o nouă încercare de a păcăli oamenii. Atunci când nu ai capacitatea şi dorinţa de a respecta angajamentele electorale pe care le-ai luat, mă refer aici la PSD, începi să păcăleşti oamenii cu nume, cu lozinci, cu iluzii. Atâta tot. Sper că pe parcursul acestei campanii totuşi PSD le va spune tuturor cetăţenilor români ce opţiune are în Parlamentul European, că presupun că nu se vor duce în PE să anunţe că USL trăieşte. Dacă vor face asta, nu ştiu la ce le vor folosi românilor, să ne spună limpede ce opţiune au în materie de tot felul de politici. Noi am lansat un program, l-am pus în discuţie, aşteptăm şi de la ei".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ