Antonescu: Daniel Constantin e ridicol. PNL nu e prizonierul unui grup de interese

| 26 apr, 2014

Liderul PC, Daniel Constantin, este 'caraghios' când vorbeşte despre faptul că PNL este un partid care a rămas prizonier unui grup de interese, a declarat sâmbătă, la Braşov, liderul liberal Crin Antonescu.

 

'Daniel Constantin e caraghios să vorbească despre partide-prizonier sau despre preşedinţi de partide prizonier. Eu nu am interese în jurul meu. (...) În jurul meu e PNL, tot partidul - nu am nici neamuri, nici foşti şefi, ca domnul Constantin, nici oameni de la care am împrumutat mari sume de bani. Nu contează ce spune, dar mă miră faptul că fiind, totuşi, un exemplar inteligent - că nu e un prost - nu-şi dă seama că se expune unui ridicol enorm', a afirmat liderul PNL.

În opinia lui Antonescu, probabil premierul Victor Ponta l-a pus să facă astfel de afirmaţii.

Citește și: Daniel Constantin: PNL a rămas prizonier unui mic grup de interese din jurul lui Antonescu

'L-o fi pus Ponta să zică treaba asta, dar poate să zică şi el: lasă, să vorbesc despre irigaţii, dar nu despre partide-prizonier la un grup de interese', a subliniat preşedintele PNL.

Crin Antonescu a participat sâmbătă, la Braşov, la Liga aleşilor locali ai PNL.

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat sâmbătă că PNL a rămas prizonier unui mic grup de interese din jurul lui Crin Antonescu, preferând să fie alături de cei pe care i-au criticat în campania electorală.

'PNL, cu regret o spun, a rămas prizonier unui mic grup de interese din jurul lui Crin Antonescu. Acest mic grup dominat de frustrări şi spaime a promovat în permanenţă un stil de conducere orientat spre subminarea guvernării, inclusiv a propriilor miniştri din Cabinet. Au ajuns să renege decizii majore, au ajuns să fie împotriva unor creşteri de taxe pe care chiar ei le-au propus. Au preferat astăzi să fie împreună cu cei pe care i-au criticat în campanie electorală', a spus Daniel Constantin la Congresul extraordinar al PC.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ