Daniel Constantin: PNL a rămas prizonier unui mic grup de interese din jurul lui Antonescu

| 26 apr, 2014

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat sâmbătă că PNL a rămas prizonier unui mic grup de interese din jurul lui Crin Antonescu, preferând să fie alături de cei pe care i-au criticat în campania electorală.

 

'PNL, cu regret o spun, a rămas prizonier unui mic grup de interese din jurul lui Crin Antonescu. Acest mic grup dominat de frustrări şi spaime a promovat în permanenţă un stil de conducere orientat spre subminarea guvernării, inclusiv a propriilor miniştri din Cabinet, au ajuns să renege decizii majore, au ajuns să fie împotriva unor creşteri de taxe pe care chiar ei l-au propus. Au preferat astăzi să fie împreună cu cei pe care i-au criticat în campanie electorală', a spus Daniel Constantin la Congresul extraordinar al PC.

El a transmis că PC va căuta soluţii pentru a avea relaţii bune cu foştii parteneri, dar nu cu preţul renunţării la obiectivele care au stat la baza fondării USL.

'Mesajul nostru către PNL, în general, trebuie să fie unul foarte clar: vom căuta soluţii pentru a avea relaţii bune cu foştii noştri parteneri, dar nu cu preţul renunţării la obiectivele care au stat la baza fondării USL şi nu cu preţul subminării obiectivelor de bună guvernare cu care am venit în faţa oamenilor împreună în anul 2012', a arătat preşedintele PC.

În privinţa liderilor locali, Daniel Constantin a spus că există deschidere pentru refacerea USL, cu o condiţie.

'Renunţaţi la atitudini care au dus la distrugerea Alianţei de Centru-Dreapta şi a USL', a mai arătat preşedintele PC.

Conservatorii îşi aleg sâmbătă la Congresul extraordinar o nouă structură de conducere. Delegaţii participanţi la congres vor alege preşedintele, preşedintele executiv, prim-vicepreşedintele şi secretarul executiv al partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 apr, 2014
Shark
bietul pui de felix
saracu' pui de felix ... s-a apucat si el de macat fecale ... sa-ti fie de bine pui de felix ... ia cate putin la inceput sa nu ti se aplece ... si nu te uita la ce gasesti in fecale, tu da-i inainte ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ