Tăriceanu: Antonescu nu o să ia mai multe voturi dacă mă atacă

| 25 apr, 2014

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, fost preşedinte al PNL, susţine că referirile la persoana sa ale actualului preşedinte al PNL, Crin Antonescu, legate de o eventuală dezbatere în plen a unei eventuale moţiuni de cenzură nu au o bază procedurală în Regulamentul Senatului.

"Domnul senator Crin Antonescu a fost preşedinte al Senatului şi ştie că nu preşedintele acestei Camere decide ordinea de zi. Propunerile pentru ordinea de zi îşi continuă parcursul procedural în urma unui vot în Biroul Permanent, iar decizia finală aparţine plenului", susţine Tăriceanu, conform Mediafax.

Preşedintele Senatului menţionează că referirile lui Antonescu la persoana sa legate de o eventuală dezbatere în plen a unei eventuale moţiuni de cenzură nu au o bază procedurală în Regulamentul Senatului.

"Referirile domnului Antonescu la persoana mea legate de o eventuală dezbatere în plen a unei eventuale moţiuni de cenzură nu au o bază procedurală în Regulamentul Senatului. Dacă domnul Antonescu crede că va putea obţine un număr mai mare de voturi la alegerile pentru Parlamentul European, atacându-mă pe mine în campania electorală, e liber să facă ce crede de cuviinţă, dar îl asigur că nu voi răspunde provocărilor", afirmă Tăriceanu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că liberalii nu renunţă la moţiunea de cenzură înainte de euroalegeri, el adăugând: "Vacanţele pe care le decid Zgonea şi Ilie Sârbu, că Tăriceanu face ce zice Sârbu, nu ne pot priva de mijloacele parlamentare cum ar fi moţiunea de cenzură".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ