Ponta: I-am spus "măi" lui Pană, nu o să mai folosesc expresia, să înţeleagă şi colonelul Turcescu

| 26 apr, 2014

Premierul Victor Ponta declarat, sâmbătă, răspunzând unei întrebări, că i s-a adresat ministrului Doina Pană expresia "Măi", dar nu o va mai folosi, pentru ca să înţeleagă şi "colonelul Turcescu", el precizând că va fi atent să nu se înţeleagă "găozar" sau "ţigancă împuţită" din declaraţiile sale.

Întrebat dacă îi va cere scuze Doinei Pană, Ponta a răspuns că nu are motiv. "Am folosit expresia de «măi», nu o să o mai folosesc, să înţeleagă şi colonelul Turcescu", a spus Ponta.

El a spus că va fi atent pe viitor, pentru ca dacă va spune "Bună ziua" să nu se înţeleagă de către "coloneii lui Băsescu" că a înjurat sau a spus "găozar" sau "ţigancă împuţită".

Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, au mers, marţi, în localitatea Beiu, judeţul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate şi au discutat cu oamenii. Presa a relatat că, marţi, la Beiu (Teleorman) i s-ar fi adresat ministrului Pană spunând: "Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?".

Ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, a declarat, după ce presa a relatat că premierul Ponta i s-ar fi adresat cu "fă", că ea nu a auzit acest cuvânt niciodată în vocabularul premierului şi că acesta i se adresează mereu doar cu "măi", Pană cerând totodată ca înregistrarea să fie ascultată atent.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 apr, 2014
Fa-MA...ai venit si tu la balci!!!!
Cu barca pe ulita...de viorel ponta
Oameni buni treziti-va si dati de pamant cu impostorii astia ai lui ponta si-ai lui voiculescu care doi bani nu dau pe Romanii de rand! Ponta n-are-n cap decat sa-i scape pe HOTI de LEGI si de PUSCARIE...ATAT!

Singuri ne distrugem si ne meritam soarta daca ne mai lasam mintiti…dezimformati si manipulate de niste televiziuni penale ale unor patroni penali! Romanii nu sunt niste infractori si nu apara infractorii!!!!

Nu mai alegem HOTI si puscariasi care sa ne conduca!!!!
Romania nu este asta pe care ne-o arata ponta si guvernul usl aflat in slujba HOTILOR!!! Nu.

Sa-i vezi de-acum pe dulaii psd si pe ponta cum ii musca de kur pe liberali si pe Crin...Ca turbatii cu spume la gura ca sa-i convinga pe naivii care mai casca gura la Antena 3 a lui voiculescu si Romania tv a lui ghita unde vezi de dimineata pana seara numai minciuna, dezinformare si manipulare ordinara in favoarea inculpatilor penali.
N-ai sa auzi nimic de taxele si impozitele ,,fara numar" puse-n carca Romanilor…Na-i sa auzi cat rau ne va face aceast nou bir cu acciza la benzina si motorina care ne va saracii de tot..N-ai sa auzi decat ,,prostii” cu Basescu..inchipuite de unul ca ilie sarbu, hrebengiuc, codrin stefanescu, ponta, dragnea, mazare, nicusor Constantinescu…de la toti penali stransi ciorchine in jurul lu ponta si-al lui voiculescu…halal de voi..si va mai ziceti si ziaristi..pseudojurnalisti! Cu multa indulgent.



Ponta vorbeste-n punga si merge la antena 3 si la Romania tv , vuvuzelelui lui si-ale psd-ului, unde stapan este voiculescu si ghita...Ponta la astia face plecaciuni si zambre...el nu sta de vorba cu presedintele tarii si-al Romanilor! El sta cu tartorul hotilor, voiculescu si cu securistul ghita...ca asti-as stapanii lui!!!
Vorbeste-n punga viorele si fasai-o fraierilor care-au mai ramas nepacaliti si prostiti de tine pe la antena 3 si romania tv....
Cat de mic NIMIC esti mai baiatule!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ