Victor Ponta: Cred că USL există. Oamenii aşteaptă de la noi să ne îndeplinim mandatul acordat în 2012

| 25 apr, 2014

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, la Nucet, în judeţul Dâmboviţa, că USL există, iar oamenii aşteaptă de la partidele componente ale USL să se ţină de promisiunile făcute în campania din 2012.

 

Întrebat de jurnalişti cum comentează că pe afişele electorale de la Târgu Jiu scrie USL în continuare, Victor Ponta a răspuns: 'Eu cred că există' USL.

''Eu cred că există. Şi dacă îi întrebaţi pe oameni aici ce au votat în 2012, au votat pentru candidaţii USL, pentru toţi cei care îi reprezintă astăzi şi cred că este de datoria noastră să ne ţinem de cuvânt, iar oamenii aşteaptă de la noi, de la toţi cei care am fost USL şi suntem USL: social-democraţi, liberali, conservatori, să continuăm cu mărirea pensiilor, să facem locuri de muncă, să îmbunătăţim infrastructura, de aceea ne-au votat în 2012 şi asta trebuie să facem ca să îndeplinim mandatul'', a precizat Ponta.

Premierul s-a referit şi la listele electorale. ''Împreună fiind la guvernare USL, deci şi cu colegii de la PNL, am adoptat modificarea legislativă, cu care de altfel am fost toţi de acord, şi anume că Autoritatea Electorală Permanentă aflată în subordinea Parlamentului se ocupă de liste. Fostul ministru de Interne domnul Stroe foarte bine a făcut că a trecut toate bazele de date la Autoritatea Electorală Permanentă, care este în subordinea Parlamentului. Sunt convins că toţi colegii, indiferent din ce partid sunt, având grupuri parlamentare, pot să ceară toate datele în acest sens'', a afirmat Victor Ponta.

''Am o memorie bună şi ştiu că această măsură de a trece în competenţa Autorităţii Electorale Permanente am luat-o împreună cu ministrul liberal domnul Stroe şi cred că am făcut bine'', a adăugat Ponta.

Premierul Victor Ponta a venit, vineri, în judeţul Dâmboviţa, la Mânăstirea Nucet, cu ocazia sărbătorii Izvorului Tămăduirii. După aceea Ponta le-a urat ''La mulţi ani!'' locuitorilor comunei Nucet, de ziua localităţii.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ