Pană spune că Ponta nu i s-a adresat niciodată cu "fă", doar cu "măi"

| 23 apr, 2014

Ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, a declarat, după ce presa a relatat că premierul Victor Ponta i s-ar fi adresat cu "fă", că ea nu a auzit acest cuvânt niciodată în vocabularul premierului şi că acesta i se adresează mereu doar cu "măi", Pană cerând totodată ca înregistrarea să fie ascultată atent

Ministrul a susţinut declaraţia la Guvern, după ce presa a relatat că, marţi, la Beiu (Teleorman) premierul Victor Ponta is-ar fi adresat ministrului Pană spunând: "Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?".

Pană a fost întrebată care a fost adresarea premierului Victor Ponta în momentul în care ea s-a urcat în barcă, în satul Beiu din Teleorman.

"În vocabularul premierului Victor Ponta eu acest cuvânt nu l-am auzit niciodată, în niciun context. Foloseşte ca un apelativ prietenesc, de exemplu, «măi, Liviule», «măi, Doina», dar în niciun caz ceea ce s-a relatat în presă. Şi, dacă ascultaţi cu atenţie, pentru că există bandă audio, o să-mi daţi dreptate. Repet, nu există în vocabularul premierului acest cuvânt", a spus ministrul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ