Crin alături de votanții săi afectați de ape, din fața televizorului

| 23 apr, 2014

Gândirea pe termen scurt a lui Antonescu dăunează grav carierei sale politice, șanselor la Cotroceni și, prin extensie, PNL. De frica unei confruntări cu Victor Ponta și Liviu Dragnea, care se aflau deja în zonele afectate de inundații, Crin a preferat să rămână în Capitală, să se mai bucure puțin de sărbătorile pascale și să comenteze situația de pe margine.

Crin Antonescu răsucește cuțitul în rană românilor, de data această nefiind vorba de toți susținătorii proiectului USL la care a renunțat cu ușurintă atunci când a rupt alianța, ci de acei români care i-au asigurat acestuia un scor de 78,31% la alegerile parlamentare din 2012. Localitățile grav afectate de inundații în ultimele zile aparțin colegiului de senator pe care îl ocupă Răzgândeanu care însă se leapădă de responsabilitate și preferă să fie alături de votanții săi afectați de ape din fața televizorului. Prin aroganța și nepăsarea de care dă dovadă Antonescu demonstrează, iar, că este ghidat doar de interesul propriu.

Gândirea pe termen scurt a lui Antonescu dăunează grav carierei sale politice, șanselor la Cotroceni și, prin extensie, PNL. De frica unei confruntări cu Victor Ponta și Liviu Dragnea, care se aflau deja în zonele afectate de inundații, Crin a preferat să rămână în Capitală, să se mai bucure puțin de sărbătorile pascale și să comenteze situația de pe margine, riscând în acest fel să piardă susținerea celor care l-au ales, într-o proporție covârșitoare, ca reprezentant în Senatul României. De altfel, ca lider politic aspirant la funcția de șef al statului, lui Antonescu  îi lipsește cu desăvârșire empatia față de românii aflați în nevoie și recunoștința față de cei care l-au votat în urmă cu doi ani.

Cu puțin timp în urmă, liberalul a negat faptul că Dragnea, alături de care a candidat în Teleorman, și PSD au făcut vreo diferență pozitivă în ceea ce privește numărul mare de români din Teleorman care au avut încredere să-l susțină în cursa electorală din 2012 pentru Parlamentul României, argumentând că scorul mare i se datorează în exclusivitate. Păi, dacă așa stau lucrurile, nu ar fi indicat pentru Antonescu să dea dovadă de solidaritate față de alegătorii săi afectați de inundații? În condițiile în care atât el, cât și partidul pe care îl conduce se află în picaj liber în sondaje, Crin ar fi trebuit să lase la o parte jocul politic murdar pe care îl face la București și să fie alături de la cei de la care va aștepta votul și la europarlamentarele de la sfârșitul lui mai și la prezidențialele din toamnă.

Mobilizarea de forțe din aceste zile din Teleorman ne-a demonstrat că încă mai există alternativă la regimul instaurat de președinte, la cei precum Elena Udrea care împărțea pantofi cu toc celor rămași fără case sau MRU și Traian Băsescu care jignesc sinistrații. Implicarea lui Victor Ponta, Liviu Dragnea și Gabriel Oprea au făcut o diferență pentru cei afectați de inundații. Crin Antonescu a ales să stea la București, să le transmită gânduri bune sinistraților prin intermediul presei, notă de plată pe care o va deconta cât de curând.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ