Liberalii au dat munca din plen pe cheful în cinstea lui George Crin Laurențiu

| 23 apr, 2014

La cât de petrecăreți sunt în ultima perioadă, liberalii și-ar putea foarte ușor schimba sloganul “Prin noi înșine!” cu “Pentru noi înșine!”. De când au rupt USL-ul, cei din conducerea PNL profită de orice ocazie să o mai pună de un chef. Ultimul prilej a fost, marți, onomastica președintelui George Crin Laurențiu Antonescu.

N-ar fi nimic rău în faptul că în partidul lui Antonescu domnește voia bună, dacă parlamentarii PNL s-ar mai ocupa și de treburile care țin de mandatul primit. Or, senatorii liberali au părăsit, marți, în frunte cu fostul președinte al Senatului, Crin Antonescu, sala de plen din Parlament, pentru că nu erau de acord cu prelungirea ședinței și cu ordinea de zi propusă. Sigur că prelungirea primei ședințe de după Paști nu avea cum să fie ceva foarte plăcut, dar legislativul este cunoscut deja ca o instituție în care absenteismul și chiulangeala fac legea – și deci, ar putea și aleșii să mai facă din când în când câte un efort, măcar cât să-și mai spele imaginea publică.

Liberalii au plecat la restaurantul preferat din nordul Capitalei, potrivit surselor din partid, pentru a-l serba pe invitatul de onoare, George Crin Laurențiu, cu ocazia zilei de Sfântul Gheorghe. Membrii PNL au organizat o serie de petreceri în același local: de când USL s-a destrămat, aceștia au sărbătorit venirea primăverii, pe 1 martie, ziua mamei, pe 8 martie sau lansarea candidaților pentru alegerile europarlamentare, pe 14 aprilie.

Motivele stării de voioșie din PNL nu sunt deloc evidente, liberalii nemaifiind la guvernare de la începutul anului, iar rezultatul preconizat pentru ei la europarlamentare apropiindu-se mai mult de pragul de demitere a conducerii, decât de ținta de 25% propusă de Antonescu. Totuși, ziua de nume a președintelui nu putea trece fără o petrecere, mai ales după câte “succese” a înregistrat șeful anul acesta.

Cheful a fost și un moment bun pentru liberali să se mai vadă la față unii pe alții, aleșii pregătindu-se să intre în vacanță până după alegerile pentru Parlamentul European. Joi, senatorii și deputații își încep oficial concediul electoral, sau, după cum vor ei să prezinte situația, încep campania pentru alegerile din mai. Dacă vor lucra și în campania pentru europarlamentare cu același sârg și productivitate cu care fabrică proiecte legislative și acte normative, ne putem aștepta la o prezență la vot până la genunchiul broaștei.

Și dacă tot sunt așa petrecăreți, liberalii ar trebui să învețe să se și autopromoveze pe latura asta, informațiile de la evenimentele de până acum fiind furnizate pe surse de unii membri ai partidului. Ar trebui să îi vedem pe Crin Antonescu și Edi Hellvig făcându-și câte un selfie din când în când, pe Cristina Pocora sau Alina Gorghiu mergând la shopping, ca să își aleagă ținuta pentru party, sau pe Ludovic Orban dând câte un check-in la benzinărie, când alege cadoul pentru sărbătorit. Băsescu nu avea nicio problemă să se lase pozat la bairamuri, Antonescu de ce ar avea?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 apr, 2014
ali baba
coment
Un comentariu?Prea multe pretentii pentru o tarfa!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ