Ivan: Cristina Pocora a lansat la adresa premierului un atac inacceptabil

| 23 apr, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, consideră că afirmaţiile purtătorului de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, la adresa premierului Victor Ponta reprezintă un "atac inacceptabil".

"Este inacceptabil ca un fost partener să fie părtaş la rostogolirea unei informaţii false, generată de propaganda băsistă. Dacă de la această propagandă nu avem pretenţii, de la un fost partener avem. Vrem să credem că PNL va rezista să devină un instrument al lui Băsescu, dar vedem în fiecare zi, din păcate, dovezi contrare, cel puţin din partea liberalilor controlaţi de Antonescu", este de părere Ivan, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri de PSD.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat miercuri că premierul Victor Ponta are un limbaj similar cu cel al preşedintelui Traian Băsescu.

"Aş vrea să nu trec cu vederea limbajul şi felul în care vorbeşte premierul. Vorbeşte la fel ca şi preşedintele Traian Băsescu. Traian Băsescu şi Victor Ponta au aceeaşi şcoală, acelaşi limbaj şi aceleaşi apucături. Lipsa de respect pe care o arată Victor Ponta faţă de colegii săi este de fapt aceeaşi lipsă de respect pe care o arată în fiecare zi faţă de cetăţeni. Practic, văzând cum a fost Traian Băsescu şi cum s-a manifestat în toţi aceşti ani, putem să ne dăm seama, din moment ce Victor Ponta îi seamănă aşa de bine, cam cum ar arăta România cu Victor Ponta şi cu PSD", a afirmat Cristina Pocora într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

Ea a mai susţinut că preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au acelaşi comportament şi în ceea ce priveşte independenţa Justiţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 apr, 2014
Horia Nabot
Acest turbincă.Ivan, e venit din același Maidan?
Primăvăratec a tunat și pe mulți mitocani i-a adunat ... de sări ca ars și guristul Ivan, cățărat lăbărțat în lista pentru euro.divan.
Adevărul supără și iute trebuia contrată Pocora, că nu poate altfel deși ar cam vrea - să-i închidă... nu numai gura !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ