Elena Udrea, către Blaga: Keep calm, Vasile!

| 25 apr, 2014

După criticile dure de la Târgoviște făcute de președintele PDL la adresa PMP și la adresa președintelui Traian Băsescu, a venit replica celor de la Partidului Mișcarea Populară prin vocea deputatului Elena Udrea:

“Am observat o nervozitate în creștere la nivelul conducerii PDL cu privire la PMP. Creșterea constantă în sondaje a PMP și scăderea PDL pot fi explicații ale acestor reacții precipitate. Atacurile la persoană ale dlui Vasile Blaga la adresa mea, dar și în general, la adresa PMP cred că nu fac decât să adâncească declinul PDL. Electoratul așteaptă de la forțele de dreapta acțiuni ferme împotriva regimului corupt al lui Victor Ponta, nu lovituri îndreptate împotriva partidelor de opoziție. Observ, însă, că mai ales dl Blaga are un toc împotriva mea. Keep calm, Vasile, adversarul nostru rămâne PSD.”, a declarat Elena Udrea pentru stiripesurse.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ