Elena Udrea, învinsă în 1991 la un concurs de Miss din cauza lui Blaga. Cum arăta pe atunci politiciana

| 23 apr, 2014

Desi a fost suficient de potrivita pentru Guvernul Romaniei, Elena Udrea n-a fost destul de buna si pentru titlul de Miss Adolescenta. S-a intamplat la Buzau, unde politiciana chiar a izbucnit in lacrimi, în urmă cu 20 de ani.

Jurnalistii de la Stiri din Buzau au descoperit un concurs de frumusete din 1991 la care Elena Udrea a concurat cu sanse reale. Concursul Miss Adolescenta a avut in loc acum mai bine de 20 de ani la Casa Tineretului din Buzau, iar tanara Elena Udrea a fost invinsa, nereusind sa ajunga nici macar pe podium. Si asta cu toate ca presa buzoiana de atunci o considera mult mai frumoasa decat primele clasate.

Fata, descrisa de ziaristi in 1991 drept “timida”, a intrat prima pe scena si a fost fluierata de public. Avea doar 17 ani, era in ultimul an la Colegiul National “B. P. Hasdeu” si a incercat sa impresioneze juriul recitand, la proba de aptitudini, o poezie de Lucian Blaga. Spre deosebire de celalalte concurente, care au mizat mai degraba pe atuurile fizice si se pare ca tocmai de asta au castigat.

Potrivit articolului descoperit de cei de la Stiri din Buzau, Udrea ar fi parasit in lacrimi scena, dar in cele din urma a primit un premiu de consolare: un abonament la toate spectacolele de la Casa de Cultura din oras. “Tinerii nu mai au timp pentru poezie, pentru sentimentalism”, scriau ziaristii buzoieni iin 1991 pentru a explica esecul tinerei Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ