Cum au petrecut politicienii în minivacanța de Paști

| 23 apr, 2014

Cu mai puțin de o săptămână până la debutul campaniei electorale, politicienii din toate partidele au decis să-și manifeste pioșenia transmițând felicitări de Paști și organizând diverse evenimente menite să le promoveze imaginea.

Deși unii au dat dovadă de echilibru și au decis să petreacă timpul liber departe de oamenii presei și alături de familie, alți reprezentanți ai clasei politice au făcut tot posibilul pentru a ieși în evidență - desigur, printre aceștia se numără și Elena Udrea.

Printre politicienii care au petrecut Sărbătorile pascale alături de familii se numără președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta. Aceștia s-au rezumat la a promova pe paginile lor personale de Facebook poze din familie, prin care au arătat că respectă nevoia românilor de a se rupe de stresul cotidian și tumultul vieții politice.

Victor Ponta a fost în Delta Dunării alături de soția sa Daciana, de fiul său Andrei și de fiica sa Irina, publicând poze cu “soare, păsări” și lăudând ciorba de pește preparată în zonă.

Traian Băsescu a oferit fanilor oportunitatea de a-l vedea în postura de bunic, alături de nepoata sa Sofia, căreia i-a arătat cum se ciocnesc ouăle roșii de Paști.

Deputatul Elena Udrea a publicat mai multe fotografii realizate în zona Gura Humorului, acolo unde s-a pozat muncind în bucătărie în pantofi roșii cu toc, frământând aluatul pentru cozonaci îmbrăcată în costum popular. În noaptea de Înviere Elena Udrea a luat lumină sfântă de la Mănăstirea Voroneţ și a doua zi a vizitat un muzeu al ouălor tradiționale, s-a plimbat cu mocăniţă şi s-a fotografiat alături de simpatizanţii PMP.

Alături de Elena Udrea în fotografii a apărut și omul de afaceri Dumitru Mihalescul, proprietarul grupului de firme Marelvi, aflat în top 300 cei mai bogaţi români.

Senatorul PSD Mircea Geoană şi foştii premieri Emil Boc şi Mihai Răzvan-Ungureanu au ales să înregistreze variante video ale mesajelor adresate electoratului şi le-au postat pe Facebook, aceștia urându-le celor aflați în dificultate toate cele bune și încurajând la însușirea valorilor de solidaritate, credință și patriotism.

Cătălin Ivan, președinte PSD Sector 1, totodată eurocandidatul și purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, a transmis imagini cu simboluri tradiționale de Paști și a felicitat românii. De asemenea, ministruld e externe Titus Corlățean a îndemnat la “smerenie, înțelegere și solidaritate”.

Actual preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a urat credincioşilor un Paşte fericit, în paralel cu un mesaj prin care a îndemnat românilor să se îndepărteze de “zbaterea şi încrâncenarea politică” și să se reunească în jurul unui mare proiect național, făcând referire la USL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ