Ilie Sârbu, despre Traian Băsescu: Într-o zi o să împuşte pe cineva

| 22 apr, 2014

Atmosfera nu a fost una calma, marti, in Senat, presedintele Calin Popescu Tariceanu spunand de la pupitru ca invita societatea civila sa se alature intr-o dezbatere nationala pe tema comportamentului si limbajului presedintelui Traian Basescu din ultima vreme.

Conform Antena 3, Calin Popescu Tariceanu s-a referit la declaratiile presedintelui la adresa senatorului PSD Gabriela Firea.

Si senatorul Ilie Sarbu a luat cuvantul, anuntand ca, la randul sau, taxeaza limbajul presedintelui. Acesta a laudat initiativa lui Calin Popescu Tariceanu.

Ilie Sarbu a spus ca "presedintele vine cu o lejeritate incredibila in fata oamenilor" si spune ce vrea. "Merita sa fie pus la punct, sa nu mai iasa asa cum doreste, sa nu mai arunce cu jigniri in stanga si-n dreapta", a mai spus senatorul de Timis.

Potrivit acestuia, cand presedintele "a trecut la amenintari, chiar nu mai e de suportat".

Pesedistul a tinut sa puncteze, in apararea lui Calin Popescu Tariceanu, al carui discurs a nemultumit pe unii dintre cei prezenti in Senat, ca "ar trebui sa constientizam cu toti (situatia - n. red.), dincolo de ceea ce ne desparte. Nu se mai poate!".

Potrivit lui Ilie Sarbu, mai urmeaza doar ca seful statului "sa ia un pistol si sa impuste pe cineva intr-o zi".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ