UPDATE Băsescu: Victor Ponta nu are nicio şansă să ajungă preşedintele României

| 23 apr, 2014

Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis miercuri românilor să 'nu-l aducă' la Palatul Cotroceni pe liderul PSD, Victor Ponta, susţinând că acesta este 'dependent de baroni'.

'Eu le spun românilor ca mesaj: 'Nu aduceţi la Palatul Cotroceni un om care este dependent de baroni', pentru că se va baroniza ţara şi nimeni nu va mai putea să lupta împotriva lor. (...) Nu am nicio reţinere să spun Victor Ponta. El spune 'vreau schimbarea!'. Ce vrei să schimbi, Ponta? Faptul că a început să meargă justiţia? Vrei să schimbi ANI? Vrei să schimbi Codul Muncii? Vrei să schimbi legea educaţiei? Vrei să schimbi modul cum s-au neutralizat politic SRI, SIE? Vrei să schimbi modul în care nu mai sunt controlate politic DNA şi DIICOT? Ce vrei să schimbi? Consolidează! Numai că un astfel de politician controlat de baroni şi care îi apără, nu spun poveşti, nu le-am inventat eu. Tot timpul mesajul lui Ponta este să plece preşedintele că pe urmă terminăm cu anchetele împotriva baronilor', a spus Băsescu, la Adevărul Live.

El a apreciat că ar fi o greşeală fundamentală ca românii să-l voteze pentru Preşedinţie pe Victor Ponta.

'Românii nu-şi dau seama ce pericol uriaş îi pândeşte să aducă la Cotroceni un om care într-un fel sau altul numeşte procurorii, judecătorii la ÎCCJ, controlează serviciile de securitate ale ţării. Este o greşeală fundamentală şi vor avea decizii pe care le va lua împins de baroni, şi nu împins de conştiinţa lui sau priorităţile lui', a mai spus şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu a mai susţinut că Victor Ponta nu are nicio şansă să ajungă preşedintele României.

'Sincer cred că nu are nicio şansă să ajungă preşedintele României, pentru că stânga singură nu va putea să bată dreapta dacă dreapta este suficient de înţeleaptă să se unească. Şi nu-i dau nicio şansă, pentru că şi acum, dacă punem cifrele partidelor care se revendică a fi de dreapta şi de centru-dreapta cu cifrele socialiştilor din USL, constatăm că procentul cumulat al partidelor de dreapta este mai mare. Vă mai dau un element: Ponta nu va putea vorbi credibil de două lucruri fundamentale, în care unul este extrem de important pentru România: nu va putea vorbi credibil despre lupta împotriva corupţiei, pentru că el este apărătorul mafiilor locale şi a baronetului, şi Ponta nu va putea vorbi credibil de crearea de locuri de muncă pentru tineri. Eu consider că aceste două teme sunt teme fundamentale pentru ceea ce urmează să se întâmple în România în perioada următoare', a motivat el.

Şeful statului consideră că locurile de muncă au scăzut de când premierul Victor Ponta a venit la putere, iar creşterea economică este bazată pe investiţii făcute cu mult timp înainte.

Preşedintele Băsescu a menţionat că Victor Ponta s-a decredibilizat în relaţia cu SUA odată cu 'lovitura de stat', iar în ultima vreme 'apărând fără rezerve baronii'.

'Un stat în care partidul lui Ponta ar acapara şi Preşedinţia ar însemna o Preşedinţie controlată de baronimea locală, ceea ce-l va face foarte vulnerabil în deciziile de politică externă, în deciziile de securitate şi aşa mai departe', a spus şeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 apr, 2014
de oamenii astia are tara nevoie ACUM
Presedintele are mare dreptate
Cu Morar sau cu Monica Macovei , cu oameni ca astia scapam tara si pe Romani de HOTI si de snapani!!!
Ponta care nici macar ,,nu se dezice de hotii stransi in jurul lui si-al lui voiculescu" n-are de gand sa faca ordine..si nici nu poate! Baronii PSD sunt mai puternici decat el si chiar l-au facut prizonierul lor!!!
Cu oameni ca Morar sau Macovei HOTII dau din colt in colt ca sa scape!!!
Doar daca Ponta, voiculescu si trusturile lor mafiote sa mai reusesca sa-i prosteasca pe Romani ca sa-i aleaga...doar asa mai scapa!! in rest LEGEA si PUSCARI-ai mananca!!!
oamenii s-o lase mai moale cu Antena 3 si Romania Tv ,trusturile lui voiculescu si ghita care cu mercenarii lor gen gadea, badea, ursu, razvan popescu, ciutacu, ciuvica, oana stancu, dana grecu, cretuleasca, striblea...si alti pitecantropi si psudojurnalisti aflati in slujba inculpatilor penali...oamenii sa nu-i mai aleaga, sa nu se mai lase pacaliti de HOTI si sa-i lase sa-i judece LEGEA!!!!
Toti baronii astia milionari in euro ne-au furat pe noi toti!!! Sa-i lasam pe mana legii si averea lor sa fie redata Romanilor!!!
Daca li s-ar confisca averile la hoti ca mazare, nicusor constantinescu, bunea stancu, dragnea, oprisan...pensiile oamenilor necajiti ar creste cel putin de trei ori!!!
Peste 100 de miliarde de Euro sunt in buzunarele HOTILOR dar le platim noi toti.
Nu-i mai alegeti si nu mai faceti zid ca sa-i aparati oameni buni!!!!
Nu va mai lasati mintiti si manipulati de televiziunile hotilor. Antena 3 si Romania Tv!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ