Basescu, despre Ponta la inundaţii: "Când te-ai dus la inundaţii, stii că te poţi uda până la chiloţi"

| 23 apr, 2014

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, referindu-se la inspectarea cu barca de catre premier a zonelor inundate din judetul Teleorman, ca "atunci cand te-ai dus la inundatii, stii ca te poti uda pana la chiloti".

"Frate, cand te-ai dus la inundatii, stii ca te poti uda pana la chiloti, paseste pe unde a pasit si omul, ca oamenii aia, in comuna, sa stiti ca prin apa aia au circulat ca sa mai salveze ce pot salva", a comentat Traian Basescu, prezenta premierului.

Despre eficienta prezentei presedintelui sau a premierului intr-o zona calamitata, Traian Basescu a spus ca, in primul rand, printr-un astfel de gest arati oamenilor ca esti alaturi de ei.

"Oamenii isi pun increderea in Dumnezeu, dar stiu ca nu Dumnezeu face diguri, tot Guvernul si politicienii vor lua decizia de a se face un dig", a spus el.

Traian Basescu a amintit de momentul în care a fost la inundatii la Saucesti, in judetul Neamt, cand "s-a infuriat pe un satean, care cerea sa i se tencuiasca si casa".

"Stiu ca m-am infuriat atunci si nu am avut cea mai adecvata pozitie, dar asta e, sunt si momente de genul asta", a spus presedintele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ