ILIE SÂRBU îi dă replica lui TRAIAN BĂSESCU: Ne-a făcut de râs în toată Europa cu fratele său

| 16 iul, 2014

Ilie Sarbu. Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, a comentat, miercuri, declaratiile presedintelui Traian Basescu, care l-a criticat pe premierul Victor Ponta in urma consultarile de la Palatul Cotroceni pe tema reducerii CAS la angajator si care l-a catalogat pe Sarbu drept "marele papusar la ADS".

IIlie Sarbu. Sarbu a sustinut, intr-un comunicat de presa, ca "disperarea si teama l-au determinat sa lanseze noi scandaluri pe scena politica" pe seful staului. "De fapt, din asta a trait vreme de un deceniu, intoxicand spatiul public. La Traian Basescu ma refer, un personaj care e macinat de o frica teribila, explicabila usor avand in vedere faptul ca familia sa face obiectul unor anchete judiciare de proportii. (...) Ca sa nu mai vorbim de oamenii pe care i-a gestionat si promovat pe timpul guvernarilor PDL, unii dintre ei fiind in puscarie, altii in anchete ale Parchetului si DNA", a spus Ilie Sarbu.

Conform acestuia, Traian Basescu "a iesit din nou la rampa aruncand cu noroi in premierul Victor Ponta, in speranta ca diversiunea sa va reusi, iar romanii isi vor abate atentia de la grupul infractional pe care l-a creat si patronat in toti acesti ani, mizand pe jocuri murdare, pe intimidari si pe o interminabila cacealma".

Ilie Sarbu l-a acuzat pe presedinte ca "ne-a facut de rasul Europei cu fratele sau", despre care a spus ca este "un apropiat al unuia dintre cele mai violente clanuri infractionale din sudul tarii".

Ilie Sarbu ADS. Sarbu a precizat ca Traian Basescu "arunca fumigene prin presa", incercand sa lege numele sau de problemele care au existat la Agentia Domeniilor Statului (ADS), in contextul in care presedintele a afirmat ca "marele papusar la ADS este Ilie Sarbu, tata socru".

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU: Dacă aş fi premier, aş reduce CAS-ul acum


Senatorul a mentionat ca nu ii da explicatii lui Basescu, ci opiniei publice, sustinand ca nu a avut nici macar calitatea de martor in vreun proces. "Daca au existat erori, greseli sau poate infractiuni in unele din institutiile pe care le-am avut in subordine ca ministru, cei vinovati au raspuns sau probabil vor raspunde in fata justitiei. Cine poate crede ca Basescu, in toti acesti ani, nu a incercat sa-mi fabrice vreun dosar este fie neinformat, fie naiv. In ciuda eforturilor sale, nu a reusit acest lucru", a subliniat Ilie Sarbu.

El i-a raspuns prin aceste declaratii presedintelui, care a afirmat, intr-o emisiune la Evenimentul Zilei, ca are informatii din mass-media ca "marele papusar la Administratia Domeniilor Statului este Ilie Sarbu, tata-socru", sustinand ca acesta ar fi "unul din oamenii foarte influenti la ADS".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ