Băsescu: Ilie Sârbu a fost un soi de samsar de terenuri

| 15 apr, 2014

Presedintele Traian Basescu l-a catalogat, marti seara, pe senatorul PSD Ilie Sarbu drept un "samsar imobiliar", mentionand ca intentioneaza sa sesizeze organele statului privind implicarea "lui tata socru" in retrocedarile din Timis.

"Un soi de samsar de terenuri a fost Ilie Sarbu in perioada in care s-au facut tranzactiile de comasare. Tata socru a fost implicat, nu stiu daca a facut ceva ilegal, dar broker de angajamente a fost", a declarat Traian Basescu, invitat la Digi 24.

Anterior, intr-o declaratie de presa de la Cotroceni, seful statului a declarat ca va sesiza organele statului privind retocedarile de terenuri de la Statiunea de cercetare Fundulea, de catre primarii PSD, el atragand atentia ca poate ar trebui vazut cat de implicat este "tata socru" in retrocedarile din Timis.

"Daca tot se afla aceasta comisie (parlamentara de ancheta - n.red.) in functiune, sa vada ce-i cu cele 2.000 de hectare de la Fundulea, ca initial spuneau ca terenul e de la Fundulea, desi nu era nicio legatura si cred ca prefectii si primarii care au facut operatiunea de spoliere a Statiunii de Cercetari Fundulea, de 2.000 de hectare de teren, trebuie sa raspunda in fata legii", a adaugat Basescu.

Traian Basescu a apreciat ca este "ghinionista treaba", pentru ca primarii, prefectii erau "tot de la PSD si PC, la vremea aceea".

"Comisia Nana care vizeaza afacerea dintre doua persoane private se poate ocupa si de terenurile de la Fundulea, si de Timis", a incheiat Basescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ