ADRIAN PAPAHAGI prevede un viitor luminos pentru ELENA UDREA: sala de aerobic și SPA

| 16 iul, 2014

Deși Elena Udrea se forțează să urce în procente partidul de suflet al lui Traian Băsescu, lucrurile nu par să evolueze într-o direcție bună, ci din contră – PMP pare să se destabilizeze.

Aparițiile teatrale ale Elenei Udrea au constituit mereu un subiect de discuție între colegii deputatului, însă de data aceasta PMP-iștii îi aduc președintelui partidului ironii și înțepături foarte dure. Deși preferata de la Cotroceni se forțează să urce în procente partidul de suflet al lui Traian Băsescu, lucrurile nu par să evolueze într-o direcție bună, ci din contră – PMP pare să se destabilizeze.

În urma unei „ieșiri exotice” a Elenei Udrea în Parcul Herăstrău, alături de mama sa, de președinta organizației de femei a PMP, Ruxandra Dragomir, și de alte 30 de femei - atacurile la adresa președintelui PMP nu au întârziat să apară. Adrian Papahagi, cel care și-a dat de două ori demisia din PMP, o ironizează pe Elena Udrea pe o rețea de socializare.

Citeşte şi: Adrian Papahagi despre Elena Udrea: O consider un produs periculos

Ex-membrul PMP a declarat că ar fi poate mai util pentru societate dacă fosta sa șefă de partid și-ar deschide o sală de aerobic sau SPA. „N-ar fi mai util pentru societate ca Elena Udrea să-și deschidă o sală de aerobic, sau un spa, sau un HOTEL cu spa și fitness și aerobic și tenis și călărie și aer curat și să ne învețe să trăim sănătos? Zău, m-aș duce și eu să dau kilogramele jos”, a scris Adrian Papahagi pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Papahagi susține că pentru Elena Udrea, „principalele idei politice” sunt „aerobic, biciclete, parașutism, tricouri simpatice, flash mobs, street dancing – because I’m happy - blugi”. Ceea ce vină să întărească faptul că PMP nu are un proiect politic pentru țară, ci doar praf în ochii cetățenilor în scopul de a acapara poziții bune în stat.

O părere similară o are şi Sergiu Diacomatu, fost lider al PMP în Sector 1, care i-a dat o lovitură foarte dură Elenei Udrea. Acesta a plecat din PMP pentru a se înscrie în PNL, în ciuda faptului că fostul lider PMP în Sectorul 1 a avut rezultate bune la alegerile europarlamentare din mai și primise o funcție de conducere în partid, de secretar general adjunct. Fapt pentru care semnalul de alarmă tras de către europarlamentarul Cristian Preda cum că Partidul Mișcarea Populară se află în criză dovedește limpede că formațiunea politică a lui Băsescu se clatină rău şi este lipsită de viziune şi un program politic pentru ţară.

Citeşte şi: FOTO: Elena Udrea DIN NOU naşă

Astfel, la școala de manipulare a opiniei publice a lui Traian Băsescu, Elena Udrea a învățat temeinic politica de îngenunchere a promisiunilor făcute și a aparițiilor teatrale în scopul obținerii unor procente mai bune la alegerile din toamnă. Însă a lipsit de la lecția conducerii unui partid politic, pentru că unul dintre membri fondatori ai PMP, anume Adrian Papahagi, a acuzat-o că a confiscat PMP, motiv pentru care a etichetat-o pe Elena Udrea „un produs periculos al noii generații de politicieni”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iul, 2014
IZAURA
PARAŞUTA
CĂCĂCIOSUL DE PAPANDRAGI CE MAI DOREŞTE???????????? AŞA VOR FI MARGINALIZAŢI ŞI PENELIŞTII DE BĂSESCU....... SI RAHAT SĂSESC O SĂ AJUNGĂ PREZIDENT LA PAŞTELE CAILOR ............
17 iul, 2014
IZAURA
PARAŞUTA
CĂCĂCIOSUL DE PAPANDRAGI CE MAI DOREŞTE???????????? AŞA VOR FI MARGINALIZAŢI ŞI PENELIŞTII DE BĂSESCU....... SI RAHAT SĂSESC O SĂ AJUNGĂ PREZIDENT LA PAŞTELE CAILOR ............
17 iul, 2014
ferenczy viorel negrutu
preluare Clarice D-Ziarul Gandul
Adrian Papahagi spune astăzi plin de emfază: „o consider pe Elena Udrea un produs periculos al noii generaţii de politicieni; nu văd nicio diferenţă morală, politică sau mediatică între ea şi Victor Ponta” şi deplânge moartea prematură a PMP. Acelaşi Adrian Papahagi care deunăzi, anunţa că a decis să se întoarcă în PMP, şi deci alături de Elena Udrea, să lupte împotriva PSD. Acelaşi Papahagi care în urmă cu câteva săptămâni, pe scenă, la Congresul PMP, anunţa că este acolo pentru România şi îşi îndemna colegii să nu fie căcăcioşi: „Nu vă fie frică! Marii politicieni sunt cei curajoşi, restul sunt căcăcioşi”.
Când au plecat din PDL şi s-au înscris în PMP, nu ştiau oare unde se duc? Era vreun secret pentru cineva că Partidul Mişcarea Populară este făcut pentru Elena Udrea? Nu, toate astea erau limpezi ca lumina zilei. Le-a spus-o clar Traian Băsescu, ai cărui martori întru politică, şi nu o dată exaltaţi, s-au declarat până mai ieri şi Baconschi, şi Papahagi. Dacă acum Baconschi era europarlamentar, iar Papahagi prindea şi el vreo funcţie, şi, cine ştie, PMP făcea un scor de două procente, cât să conteze în calculele mari de putere după alegerile prezidenţiale, cu siguranţă, nici unul, nici celălalt nu ar mai fi fost atât de „principiali” azi. Nu le-a ieşit însă pasienţa.”

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ